Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Václav Milec: Góly, nám chybí jenom góly

středa, 7. listopadu 2018, 11:44ČlánkyRozhovoryČFL
 

Písečtí třetiligoví fotbalisté potěšili fanoušky víkendovou domácí výhrou nad týmem z Litoměřic, kterou okořenili čtyřmi přesnými trefami a dominantním výkonem. Jak průběh zápasu viděl kapitán žlutomodrých Václav Milec?

 

VIDEO: Ohlasy trenérů po utkání s Litoměřickem

pondělí, 5. listopadu 2018, 14:36ČlánkyČFL
 

Jak okomentovali trenéři Milan Nousek mladší a Miroslav Kratochvíl vzájemný souboj týmů Písku a Litoměřicka v rámci 13. kola Fortuna ČFL?

 

Kvalitní duel s Litoměřickem vyzněl jednoznačně pro Písek

sobota, 3. listopadu 2018, 12:55ČlánkyČFL
 

V duelu třináctého Písku s jedenáctým Litoměřickem ve 13. kole ČFL se Jihočeši na domácí půdě potřebovali rehabilitovat za předchozí porážku 0:1 v Živanicích a nepříznivý výsledek stejným skóre také vrátit aktuálnímu soupeři za poslední vzájemný...

 

V sobotu přijede do Písku Litoměřicko

čtvrtek, 1. listopadu 2018, 22:32ČlánkyČFL
 

Žlutomodří v sobotu nastoupí k předposlednímu utkání podzimní části Fortuna ČFL. V roli soupeře přijede k Otavě celek Litoměřicka, který sice zaznamenal hrůzostrašný vstup do soutěže, když prohrál v pěti úvodních kolech, ale poté jakoby se něco...

 

Na půdě nováčka se žlutomodří neprosadili

neděle, 28. října 2018, 12:52ČlánkyČFL
 

V rámci 12. kola ČFL se fotbalisté od Otavy podívali do Pardubického kraje. Do Živanic jeli pro bodový úspěch, jenomže plány jim zhatila vlastní neproduktivita a gól domácích v závěru zápasu.

 

Dorostenci Písku hostí Slavii. Áčko jede do Živanic

pátek, 26. října 2018, 09:21ČlánkyČFL
 

Svěřenci trenéra Milana Nouska mladšího opět cestují ven a u Otavy je tak o víkendu neuvidíme, vše však fotbalovým fanouškům mohou vynahradit nedělní dorostenecké souboje se Slavií Praha.

 

Chybí nám větší zkušenost a agresivita ve vápně, svěřil se písecký Václav Hrachovec

čtvrtek, 25. října 2018, 11:03ČlánkyRozhovoryČFL
 

Vítězství třináctého Písku 2:1 nad třetím Vyšehradem v 11. kole ČFL bylo povzbuzením pro jihočeský tým, který zatím výsledkově nesplňuje předsezonní prognózy, a také pro nového trenéra Milana Nouska ml., jenž převzal velení po Rostislavu...

 

VIDEO: Ohlasy po utkání s Vyšehradem

pondělí, 22. října 2018, 21:20ČlánkyČFL
 

Sobotní duel žlutomodrých se Slavojem Vyšehrad byl domácí vítěznou premiérou pro nového trenéra áčka Milana Nouska mladšího. Jak zápas viděl on i trenér hostujícího celku Roman Veselý?

 
Reklama