Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Áčko Písku prohrálo s Aritmou, sedmnáctka podlehla Mladé Boleslavi

 
sobota, 28. července 2018, 19:23

Ani v sobotu 28. července písečtí fotbalisté nezaháleli. Formující se třetiligový A-tým se v Dobrovízi utkal s divizní Aritmou Praha a hráči do sedmnácti let se na domácím hřišti střetli s mladšími dorostenci FK Mladá Boleslav, kteří jsou účastníky celostátní ligy.

Svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna odehráli předposlední přípravný zápas před ostrým startem ČFL a museli se smířit s porážkou. Jihočeši inkasovali tři branky a prohráli 1:3. Pozitivní zprávou je návrat Antonína Presla na hřiště po zranění, které si vyžádalo delší absenci.

SK Aritma Praha - FC Písek 3:1 (1:0)
Branky: Bedrna, Frnoch, Junek - Presl (pen.)

Sestava FC Písek: Hajdušek - Benetka, Běloušek, Vacovský, Hanzlík - Hrachovec, J. Held, Milec, Voráček - Presl, M. Held. Střídali: Varyš - Grobár, Zeman, Kulík, Sigmund, Řehoř.


Ligový mladší dorost Mladé Boleslavi absolvoval v areálu FC Písek soustředění a na jeho konci změřil síly se stejně starým celkem žlutomodrých . Středočeši potvrdili kvalitu vyšší soutěže a u Otavy zvítězili 8:1.

FC Písek U17 - FK Mladá Boleslav U17 1:8 (0:7)
Branka FC Písek:
Šťástka.

Sestava FC Písek: Juhás - Velek, Štěpka, Nosek, Stejskal, Královský, Černý, Vojta, Horník, Šťástka, Řezáč.

Napsal(a) Petr Brůha | Foto FC Písek