Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Děláme to, co všichni ostatní. Hráči se připravují individuálně, říká trenér Soběslavi Hajič

čtvrtek, 21. ledna 2021, 17:53ČlánkyDivize A
 

Soběslav – Koronavirus vystavil neprofesionálnímu fotbalu vloni v říjnu stopku a ta platí i nyní, kdy se měla ve většině klubů naplno rozběhnout zimní příprava. Společné tréninky nemohli zahájit ani v Soběslavi.

 

Kučera s Musiolem se připravují v Lomu

čtvrtek, 14. ledna 2021, 10:08ČlánkyDivize A
 

Lom - Na únorový restart divize se začali připravovat fotbalisté Lomu. Zatím pouze individuálně, protože covidová situace nedovoluje společné tréninky.

 

Do zimní přípravy v novém roce promlouvá covid

úterý, 5. ledna 2021, 17:59ČlánkyDivize A
 

Lom - Aktuální vládní opatření ohledně nemoci covid-19 výrazně promlouvá do lednového zahájení zimní přípravy divizního Sokola Lom.

 

Jednoznačná výhra Katovic nad Juniorem. Na další zápasy dojde až v novém roce

sobota, 19. prosince 2020, 20:06ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

Strakonice - Poslední přípravný zápas letošního kalendářního roku sehrály na strakonické umělce celky Katovic a domácího Junioru.

 

Jindřichův Hradec stihl po dlouhé pauze sehrát dvě přípravná utkání

úterý, 15. prosince 2020, 22:40ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec - Částečného rozvolnění proticovidových opatření využili fotbalisté divizního Jindřichova Hradce k sehrání dvou přátelských zápasů proti divizním týmům. Nejprve vyhráli na půdě Humpolce 5:2, v Třeboni se Soběslaví prohráli 3:7.

 

Na jaře už snad nic nepřijde, doufá trenér Lomu Marek Císař

sobota, 21. listopadu 2020, 19:49ČlánkyDivize A
 

Lom/Tábor – První polovinu podzimu odehráli fotbalisté Sokola Lom nad očekávání. Nováček divize je aktuálně na druhém místě, sedm bodů za vedoucími Přešticemi. Celý podzim se ovšem ze známých důvodů nedohrál, a pokud vše dobře dopadne, pokračovat...

 

A máme utrum! Nižší fotbalové soutěže jsou do konce roku přerušené

úterý, 27. října 2020, 14:29ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaOkresyI. B třída
 

Praha – Amatéři si fotbal do konce roku nezahrají. Na mimořádném zasedání o tom dnes rozhodl Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR.

 

Sumář divize: Uspěl jen Lom

středa, 14. října 2020, 21:27ČlánkyDivize A
 

Čechy - V 8. kole divize se do akce zapojily jen tři jihočeské týmy. Derby mezi béčkem českobudějovického Dynama a Jindřichovým Hradce bylo odloženo, stejně jako duel Klatovy – Petřín Plzeň. Dařit se přestalo fotbalistům Soběslavi, kteří prohráli...

 

Katovice prohrály s posledním, Soběslav do třetice nebodovala. Lom je doma suverénní

neděle, 11. října 2020, 17:00ČlánkyDivize A
 

Čechy – Divizní derby na Složišti se muselo kvůli nařízené karanténě v domácím mužstvu odložit, ve zbývajících dvou zápasech Jihočeši opět rozdávali. Poslední Cheb překvapivě porazil Slámovým hattrickem Katovice a radoval se z prvních bodů v...

 
Reklama
Reklama