Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Letní příprava: Č. Krumlov a Vimperk si vystřílely výhru 8:0. Friš skóroval čtyřikrát

neděle, 2. srpna 2020, 20:15ČlánkyDivize AKrajský přeborI. A třída
 

Jihočeský kraj – Sobotní přátelská utkání se odehrála se velkého parna, zatímco v neděli skrápěl trávník déšť. Střelnici si otevřely Č. Krumlov a Vimperk, oba celky nasázely svým soupeřům po osmi gólech. Krumlovští jich po přestávce nasázeli...

 

Letní příprava: Katovice přestřílely Písek, Olešník podlehl Soběslavi

neděle, 26. července 2020, 21:39ČlánkyDivize AKrajský přeborI. A třída
 

Jihočeský kraj - Od pátku do neděle se hrálo několik přípravných duelů na nadcházející sezonu. Katovice pokračovaly v kanonádě i proti favorizovanému Písku, jemuž nasázely pět gólů! Soběslav porazila na olešnickém pažitu úřadujícího mistra kraje,...

 

Táborské derby v Mol Cupu. Pohár po roční pauze na krajských trávnících

sobota, 11. července 2020, 21:59ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Novou sezonu 2020/2021 zahájí boje v celostátním a krajském poháru. Tahákem prvního kola MOL Cupu bude okresní derby mezi Soběslaví a Táborskem.

 

Divize je pro Romana Lukáče výzva

čtvrtek, 18. června 2020, 21:56ČlánkyDivize A
 

Tábor/Jindřichův Hradec – Jak jsme již informovali, divizní Jindřichův Hadec se dohodl na ukončení spolupráce s trenérem Markem Černochem. Přípravu na novou sezonu chtěl klub zahájit pod taktovkou nového trenéra. Jeho jméno již známe. Je jím...

 

Třetí liga a divize už znají los příští sezony. Startuje 22. srpna

úterý, 16. června 2020, 13:01ČlánkyČFLDivize A
 

Čechy – Nižší celostátní soutěže jsou rozlosovány. Celky z jihu Čech tak už ví pořadí zápasů, které je čekají v příští sezoně. Ta začne o víkendu 22. a 23. srpna 2020.

 

Sledované přípravné derby Soběslavi s Lomem nemělo vítěze

neděle, 14. června 2020, 19:57ČlánkyDivize A
 

Soběslav – Budoucí soupeři v nadcházejícím ročníku divize A se utkali v sobotu na soběslavském trávníku. Duel hraný před skvělou návštěvou, kterou shlédlo 450 diváků, skončil po dvou rozdílných poločasech smírně.

 

Trenérská změna v Jindřichově Hradci. Marek Černoch skončil, klub hledá náhradu

čtvrtek, 4. června 2020, 08:24ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – Jeden z pěti jihočeských zástupců v divizi hlásí změnu trenéra. Během pauzy po předčasném ukončení soutěžního ročníku kvůli pandemii koronaviru skončil na místě trenéra v FK Jindřichův Hradec 1910 Marek Černoch.

 

V Čížové se loučili se sezonou a divizí

úterý, 2. června 2020, 20:00ČlánkyDivize A
 

Čížová – Oddíl se stoletou tradicí se v sobotu rozloučil přátelským zápasem se Semicemi nejen s předčasně ukončenou sezonou, ale i příslušností v divizi, kterou Čížová opouští z finančních důvodů.

 
Reklama
Reklama