Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborské derby v Mol Cupu. Pohár po roční pauze na krajských trávnících

 
sobota, 11. července 2020, 21:59

Jihočeský kraj – Novou sezonu 2020/2021 zahájí boje v celostátním a krajském poháru. Tahákem prvního kola MOL Cupu bude okresní derby mezi Soběslaví a Táborskem.

Letos bylo předkolo na rozdíl od minulých let kvůli pozdějšímu startu nadcházející sezony výkonným výborem FAČR zrušeno. Začíná se rovnou prvním kolem (16. srpna). Soběslav přivítá v ostře sledovaném derby Táborsko, posledního vítěze nedokončené ČFL. Písek vyrazí do Českého Brodu, který s přehledem ovládl divizní skupinu B.

Pro fotbalisty Písku a Soběslavi to bude zároveň generálka na start třetí ligy a divize. Prvoligové Dynamo Č. Budějovice vstoupí do poháru ve druhém kole (16. září).

Los 1. kola MOL Cupu

SK Český Brod – FC Písek

Spartak Soběslav – FC MAS Táborsko


Po roční odmlce se odehraje krajské kolo Českého poháru. Vloni se po dlouhých letech pro nezájem oddílů neuskutečnil. A to měl premiéru už za Protektorátu…  K původně přihlášené šestici se dodatečně přidaly Dražice a Slavia Č. Budějovice. O pohárovou trofej bude usilovat  osm družstev.  Dvě z krajského přeboru, dvě z I. A a čtyři z I. B třídy.

První kolo je na programu v neděli 16. srpna (od 17 hod.). Jak informovala STK, oddíly mají po dohodě možnost sehrát utkání od 12. do 26. srpna. Vzhledem k nedostatečnému počtu přihlášených oddílů byl Český pohár dorostu zrušen.

Los 1. kola Českého poháru

Sokol Bavorov – FC AL-KO Semice

Slavoj Hrdějovice – SK Slavia ČB

TJ Dražejov – TJ Blatná

FK Meteor Tábor – TJ Dražice

 

Napsal(a) Redakce | Foto Daniel Pekař