Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kučera s Musiolem se připravují v Lomu

 
čtvrtek, 14. ledna 2021, 10:08

Lom - Na únorový restart divize se začali připravovat fotbalisté Lomu. Zatím pouze individuálně, protože covidová situace nedovoluje společné tréninky.

„Hráči chodí běhat, nic víc se nedá dělat,“ okomentoval to lakonicky šéf Sokola Petr Kolář. Po odehraných osmi podzimních kolech patří Lomu druhá příčka a Sokol by se rád držel na čelních pozicích i v dalším pokračování soutěže.

Pomoci by jim k tomu mohli i dva fotbalisté, kteří dosud působili v druholigovém Táborsku. Jsou jimi záložník Martin Kučera (30) a útočník Zbyněk Musiol (29), kteří se již hlásili trenérům Lomu. Zatím je vše ale pouze v teoretické rovině. „Záleží na tom, kdy se divize rozběhne, jestli vůbec. A pak také, jak se podaří Táborsku posílit tým. Pak uvidíme, jestli oba hráči zůstanou, nebo jestli je Táborsko pošle k nám,“ vysvětluje Kolář.

Především v České fotbalové lize byli Kučera s Musiolem výraznými osobnostmi mužstva Táborska. Kučera tvořil hru a nahrával, Musiol zase střílel góly. Druhá liga už je ale jiný oříšek a oba fotbalisté se již neprosazovali tak jako ve třetí lize.

Pro divizní Lom by ale byli vítanými posilami. „Byl bych šťastný, kdyby hráli za nás. Po hrotovém útočníkovi a středním záložníkovi už jsme se poohlíželi. Samozřejmě bych klukům přál, aby dál hráli druhou ligu, zároveň ale chápu, že vedení Táborska chce s tou podzimní tristní bilancí něco udělat a kádr zkvalitnit. Pokud by Kučeru a Musiola uvolnilo k nám, bylo by to pro nás úžasné,“ přidává svůj názor trenér Lomu Marek Císař.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Daniel Pekař