Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Do zimní přípravy v novém roce promlouvá covid

 
úterý, 5. ledna 2021, 17:59

Lom - Aktuální vládní opatření ohledně nemoci covid-19 výrazně promlouvá do lednového zahájení zimní přípravy divizního Sokola Lom.

První blok přípravy absolvovali svěřenci trenérů Císaře a Zemana v prosinci, kdy se ve skupinách připravovali na umělém trávníku ve Větrovech a završen měl být přípravným střetnutí s mladíky Táborska na umělce v Milevsku (19. 12.), k němuž kvůli zhoršení situace nedošlo.

Dopředu je jasné, že nedojde ani na první přípravné střetnutí v tomto roce. Zápas s třetiligovým Pískem u Otavy byl původně v plánu na sobotu 9. ledna.  Zda dojde alespoň na zbývající dvě přípravná střetnutí, ukáže až příští týden, pokud se zlepší situace v souvislosti s pandemií koronaviru v republice.

„Kluci se zatím připravují individuálně a zápas v Písku je zrušen. Náhradní termín jsme zatím neřešili, uvidíme, jak bude vypadat situace, co nám vůbec dovolí,“ sdělil Lukáš Zeman. Systém PES číslo 5 má platit nejméně do 10. ledna. Uvolnění režimu zatím není pravděpodobné.

Další střetnutí mají Lomští odehrát v neděli 17. ledna od 14 hod. na UMT Soukeník s Čimelicemi a generálku podstoupí v sobotu 23. ledna ve 14 hod. v Humpolci. Týden nato naplánovala STK Řídící komise pro Čechy úvodní dohrávku s J. Hradcem.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama