Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Sumář divize: Uspěl jen Lom

 
středa, 14. října 2020, 21:27

Čechy - V 8. kole divize se do akce zapojily jen tři jihočeské týmy. Derby mezi béčkem českobudějovického Dynama a Jindřichovým Hradce bylo odloženo, stejně jako duel Klatovy – Petřín Plzeň. Dařit se přestalo fotbalistům Soběslavi, kteří prohráli třetí zápas po sobě. Spokojeni nemohou být ani v Katovicích. Otava o víkendu padla doma s posledním Chebem a hostující Hvězda si tím připsala první podzimní vítězství. Čest Jihočechů tak zachraňoval Lom, který na Svépomoci napravil předchozí nepovedené vystoupení v Doubravce. Divize nyní bude pokračovat kvůli vládním restrikcím nejdříve v listopadu.

Výsledky 8. kola divize A


SK Otava Katovice – FK Hvězda Cheb 3:5 (1:3)

Góly: 10. a 67. Kadula, 57. Požárek – 18., 38. a 75. Sláma, 6. Komberec, 56. Anděl. Rozhodčí: Šálková - Špindlerová, Šiška. Delegát: Krejčí. ŽK: 1:5 (Chylík – Anděl, Bauer, Hucl, Kubinec, Komberec). Bez diváků.

Katovice: Švehla – Cibulka, Koutský (77. D. Bálek), Tušer, Chylík – Repa, Janoch, Kotrba (46. Uher), L. Bálek – Kadula, Požárek. Trenér: Šroub.

Nejlepší hráč: nikdo

Přemysl Šroub (trenér Katovic): „Sehráli jsme náš nejhorší zápas za mého působení v Katovicích. Hosté nám dali lekci z produktivity. Šestkrát vystřelili na bránu a bylo z toho pět gólů v naší síti. V poločase jsme prohrávali 1:3, a proto jsme začali hrát na tři útočníky. Naše hra se pak zlepšila. Dvacet minut před koncem jsme snížili na rozdíl jediného gólu a byli jasně lepší, bohužel nám ale zase volný hráč zasadil ránu do vazu. Utkání hrané bez diváků a ještě k tomu na tréninkovém hřišti mělo z naší strany nádech přáteláku a podle toho také vypadá výsledek.“


FC Viktoria Mariánské Lázně – FK Spartak Soběslav 4:2 (3:0)

Góly: 13. a 50. Braun, 27. Lukáš, 30. Popovič - 67. Vaněk, 90. Bouchal. Rozhodčí: Fencl - Šlajs, Mazanec. Delegát: Dobšík. ŽK: 1:4 (Drahorád – Kutner, Říha, Boháč, T. Mazouch). Bez diváků.

Soběslav: Kuník - Pavlík, Boháč, Maršík, Hromada – Říha (71. Mrúz), Bouchal, M. Mazouch (75. Suda), T. Mazouch - Kutner – Vaněk. Trenér: Hajič.

Nejlepší hráč: Bouchal.

Radek Hajič (trenér Soběslavi): „Zřejmě poslednímu zápasu tohoto roku chyběli diváci, šťáva a emoce. V poli to bylo poměrně vyrovnané utkání, ale nás srazily někdy až neuvěřitelné individuální chyby. Vlastně na tři branky jsme domácím nahráli, dvě šance ještě zůstaly nevyužité. Po půli to mohlo být klidně 5:0. Když jsme dostali gól na 4:0, schylovalo se k ostudě. Výsledek 4:2 je nakonec lichotivý. Nejspíš je čas na změnu.“


Sokol Lom – Tatran Sedlčany 3:0 (1:0)

Góly: 36. Grobár, 60. M. Novák, 64. Kadlec. Rozhodčí: Cihlář - Kastl, Havlík. Delegát: Sádovský. ŽK: 2:0 (J. Chotovinský, Kadlec). Bez diváků.

Lom: Matoušek - J. Rabiňák (84. M. Rabiňák), Smetana (72. Trantýr), J. Chotovinský, Kadlec - Janů, Grobár, Šimák (46. K. Chotovinský), Slavík, M. Novák - Vysušil. Trenér: Císař.

Nejlepší hráči: Janů, Kadlec.

Lukáš Zeman (asistent trenéra): „Odehráli jsme dobrý zápas, ve kterém jsme si vytvořili i dostatek šancí. Jen v prvních dvaceti minutách jsme měli tři, včetně penalty, ze kterých jsme mohli skórovat. Opět jsme ale vyhořeli na jejich proměňování. Je to škoda, na tom budeme muset zapracovat. Celkově ale kluci zaslouží pochvalu za přístup i herní projev. Bylo na nich vidět, že chtějí odčinit porážku z předchozího utkání.“


SK Dynamo Č. Budějovice B - FK Jindřichův Hradec 1910 odloženo 


Ostatní výsledky

Mýto – Hořovice 4:3 (2:1), 7. Lávička, 37. Růžička, 53. Vileta, 80. Frizoni - 28. a 66. (pen.) Mach, 61. Hlídek.
Rokycany – Beroun 0:0, penalty 3:1.
Přeštice – Doubravka 4:1 (3:1), 5. Mudra, 39. Arzberger, 43. Skála, 92. Přibáň - 36. Künstner.

Napsal Michal Havelka | Foto Daniel Pekař