Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Písek posiluje. Na hostování přichází Roman Wermke

pátek, 21. února 2020, 16:20ČlánkyČFL
 

Písek - Třetiligový FC Písek vyjede za sobotním soupeřem do východočeské metropole s čerstvou posilou. V jarní části bude žlutomodrý dres oblékat Roman Wermke, jehož mateřským klubem je SK Dynamo Č. Budějovice.

 

Slávista Šimon Havrda po 14 letech změnil klub, upsal se Táborsku

čtvrtek, 20. února 2020, 20:12ČlánkyČFL
 

Táborsko – Slávistický odchovanec Šimon Havrda nedávno oslavil 22. narozeniny a po 14 letech změnil klubový dres. Pohyblivý obránce podepsal přestup do FC MAS Táborsko, kde dosud hostoval.

 

Osmigólová přestřelka vyzněla lépe pro Písek

neděle, 16. února 2020, 12:44ČlánkyČFLDivize A
 

Písek - V dalším přípravném utkání porazili fotbalisté Písku divizní Katovice po divokém průběhu hokejovým výsledkem 5:3. Obrany měly slabší den. V soupeřově sestavě nastoupili dva bývalí písečtí hráči Jindřich Kadula s brankářem Kamilem Hajduškem.

 

Táborsko zaslouženě zdolalo druholigový Sokolov 4:1

sobota, 15. února 2020, 14:54ČlánkyČFL
 

Praha (Zličín) – Ve velmi dobrém světle se ukázal třetiligový A tým FC MAS Táborsko v přípravě proti druholigovému Baníku Sokolov.

 

Písek – Příbram U19 3:2. V závěru rozhodl Valenta

středa, 12. února 2020, 08:38ČlánkyČFL
 

Písek - Úterní přípravné střetnutí s dorostenci Příbrami spělo k nerozhodnému výsledku, když tři minuty před koncem se podruhé v utkání prosadil Tomáš Valenta a rozhodl o vítězství písecké jedenáctky.

 

Únavu Písečtí nesetřásli. S Aritmou se rozešli smírně

pondělí, 10. února 2020, 20:52ČlánkyČFL
 

Písek - Remízu v poměru 2:2 přineslo přípravné sobotní utkání mezi Pískem a divizní Aritmou Praha, v němž hosté dvakrát vedli zásluhou Glasnoviče. Za žlutomodré dotahovali Hrachovec s Valentou, který zaznamenal již šestý gól v zimní přípravě.

 

Prohra s B-týmem Liberce byla zbytečná

pátek, 7. února 2020, 19:01ČlánkyČFL
 

Turnov – Ve středu 5. 2. v dalším přípravném utkání prohrál A tým FC MAS Táborsko s libereckou mužskou rezervou 1:2.

 

Písek jasně přehrál domácí Celldömölki VSE

úterý, 4. února 2020, 19:07ČlánkyČFL
 

Celldömölk (Maďarsko) – FC Písek sehrál v rámci soustředění přátelské mezinárodní utkání s Celldömölki VSE. Od prvních minut měl hru pod kontrolou a lídrovi maďarské divize nastřílel v pondělním podvečeru sedm gólů.

 

O prohře Táborska rozdílem třídy rozhodl druhý poločas

neděle, 2. února 2020, 13:44ČlánkyČFL
 

Praha – Druholigový Slavoj Vyšehrad zdolal třetiligový A tým FC MAS Táborsko zlepšeným výkonem po přestávce 5:2. Za „Šemíky“ hrají kvalitní borci: brankář Otáhal, obránci Tomáš Jablonský, Milan Nitrianský, Ondřej Švejdík či záložník Milan Černý.

 

Táborsko bylo Dukle vyrovnaným soupeřem

čtvrtek, 30. ledna 2020, 09:24ČlánkyČFL
 

Milevsko – S druholigovou Duklou Praha svedl přípravný souboj A tým FC MAS Táborsko na UMT v Milevsku a prohrál těsně 0:1. Jihočeši předvedli srdnatý výkon, na kterém mohou stavět. Do utkání přitom nešli v optimální sestavě, která se navíc v...

 
Reklama
Reklama