Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Osmigólová přestřelka vyzněla lépe pro Písek

 
neděle, 16. února 2020, 12:44

Písek - V dalším přípravném utkání porazili fotbalisté Písku divizní Katovice po divokém průběhu hokejovým výsledkem 5:3. Obrany měly slabší den. V soupeřově sestavě nastoupili dva bývalí písečtí hráči Jindřich Kadula s brankářem Kamilem Hajduškem.

Písek šel do vedení už po sedmi minutách zásluhou Valenty, hosté z Katovic ale ještě v první půli díky trefám Uhera a Kaduly otočili na 1:2. Domácí dokázali rychle zareagovat a v závěru prvního poločasu zvrátili během chvilky stav opět na svou stranu. Po přihrávce Benetky srovnal na levém kraji obrany zaskakující Martin Held a dvě minuty před pauzou poprvé zafungovala spolupráce Valenty s Froňkem - 3:2.

Ve druhém poločase dokázal tým Katovic srovnat skóre opět Kadulou, avšak krátce po rozehrání kontroval tandem Froněk – Valenta. S chutí hrající dvojice si do třetice vzala slovo v 77. minutě, kdy po Valentově asistenci pojistil výhru Froněk, který podruhé překonal expíseckého gólmana K. Hajduška, jenž naskočil do druhé půle.

V zadní linii Písku to tentokrát skřípalo. „Momentálně nás tlačí pata v obraně, a proto jsme dostali tři góly. V prvním poločase jsme udělali dvě hrubé chyby a Katovičtí nám dvakrát unikli a dali nám dva góly,“ hodnotí zápas písecký trenér Milan Nousek.

Spokojen byl tentokrát spíš s výsledkem, s hrou už méně. „Některé pasáže byly z naší strany dobré, ale v některých fázích zápasu jsme si zrovna nepočínali jako třetiligový tým. Neřešíme správně některé situace, které v utkání nastanou. Na tom musíme zapracovat,“ míní Milan Nousek, který se před utkáním musel vyrovnat s řadou absencí a na střídačce měl k dispozici jen čtveřici mladíků Sigmund, Petřík, Mařík a Pešata.

FC Písek – SK Otava Katovice 5:3 (3:2)

Góly: 7. a 43. Valenta, 53. a 77. Froněk, 41. M. Held – 38. a 52. Kadula, 26. Uher. Rozhodčí: Kaštánek. Diváků: 100.

Písek: Satrapa – Benetka, Běloušek (46. Petřík), Holý, M. Held – Hrachovec (60. Sigmund), Ulbrich, Hajdo (60. Mařík), Valenta – Vávra, Froněk.

Katovice: Švehla (46. K. Hajdušek) – Miklas, Tušer, Chylík (70. Bálek), Horejš – Repa (46. Pavlovič), Janoch, Kahuj, Bálek (60. Zoubek) – Kadula (70. Koutský), Uher (46. Požárek).

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama