Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborští se vrátili na hřiště. Chyběl jen Dybala

pondělí, 27. dubna 2020, 19:09ČlánkyČFL
 

Tábor – Po zvolnění vládních opatření začali se společnou přípravou také fotbalisté FC MAS Táborsko, který je žhavým kandidátem na postup do FNL.

 

Trenér Táborska Brožek podepsal smlouvu a řekl: Cítím se v klubu výborně

pondělí, 27. dubna 2020, 12:29ČlánkyČFL
 

Tábor – Nový kontrakt s klubem podepsal trenér A týmu FC MAS Táborsko Miloslav Brožek. U této příležitosti poskytl následující rozhovor, který se váže i k zahájení společné tréninkové přípravy.

 

Aktuální příprava Táborska. Od 27. dubna se bude připravovat společně

pondělí, 20. dubna 2020, 18:58ČlánkyČFL
 

Táborsko – Profesionální fotbalisté se dnes, v pondělí 20. dubna 2020, mohli vrátit do práce a při dodržení všech „protivirových“ a hygienických podmínek začít trénovat.

 

Milan Nousek: Prioritou je teď stabilizovat tým na příští sezonu

čtvrtek, 16. dubna 2020, 22:24ČlánkyČFL
 

Písek – Po velikonočních svátcích přišlo očekávané rozhodnutí FAČR ohledně dalšího pokračování fotbalových soutěží. Asociace rozhodla, že všechny soutěže od těch nejnižších v okresech až po ČFL a MSFL pro tuto sezonu končí. Naopak profesionální...

 

Táborsko má velkou šanci na návrat do druhé ligy

středa, 8. dubna 2020, 20:18ČlánkyČFL
 

Tábor – Amatéři mají po úterním rozhodnutí fotbalového tribunálu ze Strahova po sezoně. Řada týmů smutní, slibně rozjetou sezonu nemohly dojet do konce. Jeden postup by se ale v jižních Čechách přece jen mohl slavit. Lídr třetí ligy Táborsko je...

 

Jarní fotbal má dohráno. FAČR ukončila nižší soutěže

úterý, 7. dubna 2020, 13:46ČlánkyČFLDivize AKrajský přeborI. A třídaOkresyI. B třída
 

Praha – Očekávané se stalo skutkem. Letošní sezona amatérských soutěží zůstane kvůli pandemii koronaviru s definitivní platností nedohraná. Na úterním zasedání o tom rozhodl výkonný výbor FAČR.

 

Jednou fotbal začne, hráči musejí být připraveni, říká trenér Miloslav Brožek

pondělí, 6. dubna 2020, 10:48ČlánkyČFL
 

Táborsko – Hráči třetiligového A týmu FC Táborsko se i v době nouzového stavu připravují tak, aby případně mohli naskočit do (aktuálně přerušené) sezony.

 

Ondřej Běloušek: Zápasy a tréninky s týmem nic nenahradí

neděle, 5. dubna 2020, 12:18ČlánkyRozhovoryČFL
 

Písek – Bude se na jaře pokračovat ve fotbalové sezoně nebo ne? Otázka, na kterou zatím nikdo nezná odpověď. Ve hře je hned několik variant. Jenže čas letí i s koronavirem. Žhavé téma jsme probrali se stoperem A-týmu FC Písek Ondřejem Bělouškem.

 

Klub FC MAS Táborsko věnoval Městu Tábor 30 ochranných štítů

středa, 1. dubna 2020, 19:11ČlánkyČFL
 

Tábor – Třicet omyvatelných ochranných štítů přivezl ve středu 1. dubna 2020 na táborskou radnici ředitel fotbalového klubu FC MAS Táborsko Josef Holub. Klub štíty získal od svého sponzora, společnosti EKO MB Tábor, která se zabývá aglomerací...

 
Reklama
Reklama