Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

ČFL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Pod umělým osvětlením v Písku byl efektivnější Benešov. Domácí zahazovali šance

sobota, 12. září 2020, 11:21ČlánkyČFL
 

Písek - Ve 4. kole ČFL přivítal šestý Písek na svém trávníku čtvrté Středočechy z Benešova. Druhé domácí utkání letošního podzimu se však žlutomodrým vůbec nepovedlo. Vytvářeli si šance, ale nezakončili ani ty vyložené. Hosté naopak z rychlých...

 

Písečtí získali v Králově Dvoře dva body

sobota, 5. září 2020, 21:02ČlánkyČFL
 

Králův Dvůr - Bezbrankovou remízou v normálním hracím čase skončil duel třetího kola České fotbalové ligy mezi Královým Dvorem a Pískem. V následných pokutových kopech byli úspěšnější hosté z Písku a po zásluze si odvezli domů dva body.

 

Písecký debutant Martin Šplíchal: Ucítil jsem ruku na zádech, tak jsem spadl

pondělí, 31. srpna 2020, 23:53ČlánkyRozhovoryČFL
 

Písek – V utkání 2. kola ČFL s Domažlicemi si odbyl ligovou premiéru před vlastními diváky písecký útočník Martin Šplíchal. Uvedl se gólem na 2:0 a výrazně přispěl k prvnímu tříbodovému vítězství jihočeského týmu.

 

Písek v domácí premiéře s Domažlicemi odstartoval raketově, nakonec uhájil výhru se štěstím

sobota, 29. srpna 2020, 19:57ČlánkyČFL
 

Písek - Po porážce 1:3 na pražském Vltavínu v zahajovacím kole ČFL se písecký celek představil domácím fanouškům proti celku Domažlic a za necelou půlhodinu vedl o tři góly. Místo očekávaného debaklu se však Jihočeši v nastalém dešti začali trápit...

 

Písek vstoupil do nové sezony porážkou s Vltavínem

neděle, 23. srpna 2020, 19:55ČlánkyČFL
 

Praha - Začala Česká fotbalová liga. Fotbalisté Písku při svém prvním vystoupení neuspěli a na hřišti Vltavínu prohráli 1:3.

 

Písek posílil o Šplíchala s Janouškem. Přáním je zopakovat úspěšný podzim

pátek, 21. srpna 2020, 21:00ČlánkyČFL
 

Písek – V sobotu se rozjede další sezona Fortuna České fotbalové ligy. Pro FC Písek bude v dosavadní historii už dvanáctá v pořadí. Laťka se je po podzimních výkonech a umístění na třetí příčce nedokončeného jara nastavena hodně vysoko.

 

Písek končí v poháru. S Českým Brodem prohrál na penalty

sobota, 15. srpna 2020, 23:25ČlánkyČFL
 

Sokoleč – Zklamaní se vraceli z pohárového utkání s Českým Brodem fotbalisté Písku. V prvním kole Mol Cupu prohráli na hřišti v Sokolči s divizním soupeřem po penaltovém rozstřelu, když v normálním hracím čase i po třicetiminutovém prodloužení...

 

Dvě porážky v přípravě. A tým Písku podlehl mladíkům Slavie

neděle, 2. srpna 2020, 20:16ČlánkyČFL
 

Písek - Ani jeden ze dvou sobotních přátelských zápasů nedotáhli fotbalisté Písku do vítězného konce a za velkého vedra odešli z trávníku dvakrát poraženi. Se Slavií Praha U19 prohráli 1:3 a v silně omlazené sestavě plné dorostenců padli těsně s...

 

Písek si na začátku přípravy poradil s béčkem Dynama ČB

čtvrtek, 23. července 2020, 21:11ČlánkyČFL
 

Písek - V prvním přípravném zápase letní přípravy narazili Písečtí na rezervu českobudějovického Dynama, která se pod novým trenérem Jindřichem Tichaiem připravuje na druhou sezonu v divizi.

 
Reklama