Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Klub FC MAS Táborsko věnoval Městu Tábor 30 ochranných štítů

 
středa, 1. dubna 2020, 19:11

Tábor – Třicet omyvatelných ochranných štítů přivezl ve středu 1. dubna 2020 na táborskou radnici ředitel fotbalového klubu FC MAS Táborsko Josef Holub. Klub štíty získal od svého sponzora, společnosti EKO MB Tábor, která se zabývá aglomerací (seskupením), drcením, lisováním a recyklaci plastů.

Ochranné prostředky si převzal starosta Štěpán Pavlík, který zdůraznil, že štíty dostanou městští strážníci a úředníci v tzv. první linii, kteří přicházejí nejvíce do kontaktu s veřejností. Dalších dvacet štítů obdrží od klubu personál domova pro seniory G-centrum.

Starosta Tábora klubu poděkoval. „Vážíme si této pomoci a vstřícnosti. Štíty přidělíme těm nejpotřebnějším,“ uvedl Štěpán Pavlík.

Fotbalisté začali s distribucí štítů už minulý týden, kdy rozvezli 65 kusů do lékařských ordinací. V zásobování štíty průběžně pokračují. „Zpočátku jsme štíty kompletovali, ale teď i z hygienických důvodů to necháváme na každém zvlášť. Návod na sestavení je velmi jednoduchý. Klub je rád, že může tímto způsobem pomoci řešit koronavirovou krizi,“ uvedl ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub.

Členové FC MAS Táborsko jsou v době nouzového stavu také dobrovolníky, které koordinuje Město Tábor.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko
 


 
Reklama