Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Čížová zahrála pod psa. Od devatenáctky Plzně dostala za vyučenou

neděle, 21. ledna 2018, 19:20ČlánkyČFLAktuálně
 

Úvodní týden zimní přípravy zakončili fotbalisté třetiligového Sokola Čížová nedělním střetnutím s dorostem FC Viktoria Plzeň U19, který v týdnu remizoval s Domažlicemi 2:2 a nyní absolvuje soustředění v Písku.

 

Náročná příprava se podepsala na vysoké porážce Táborska

sobota, 20. ledna 2018, 18:26ČlánkyFNLAktuálně
 

V posledním střetnutí základní skupiny Tipsport ligy na Vyšehradě čekal na Táborsko duel s druholigovým rivalem Varnsdorfem. Po vyrovnaném prvním poločasu došly Jihočechům síly a soupeř ze Šluknovského výběžku v nejsevernější části Česka toho...

 

Katovice zahájily přípravu. Stopera Hajduška nahradí Rybák

sobota, 20. ledna 2018, 17:44ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Do přípravy vstoupili katovičtí fotbalisté, přezimující na čtvrtém místě krajského přeboru. Obhajoba umístění na špici elitní krajské soutěže pro ně nebude jednoduchá.

 

Gólová přetahovaná mezi juniorkou Dynama a Č. Krumlovem neměla vítěze

sobota, 20. ledna 2018, 17:06ČlánkyDivize AAktuálně
 

Osm branek a řadu pohledných akcí nabídlo přípravné utkání na Složišti, v němž přivítala domácí juniorka Dynama na umělé trávě Slavoj Č. Krumlov. Hrálo se nahoru dolů a v zajímavém střetnutí se míč třepetal za zády brankářů v osmi případech.

 

Soběslav se prosadila druhý poločas. Bavorovice zdolala 6:2

sobota, 20. ledna 2018, 14:59ČlánkyDivize AI. A třídaAktuálně
 

Na umělém trávníku ve Staré Hlíně na sebe v první letošní přípravě narazily celky divizní Soběslavi a Bavorovic, půlmistra I. A třídy.

 

Písek si poradil se sněhem i s Plzní

sobota, 20. ledna 2018, 14:45ČlánkyČFLAktuálně
 

Druhý týden přípravy zakončili třetiligoví fotbalisté Písku přátelským utkáním s hráči juniorky Viktorie Plzeň, kteří jsou u Otavy na soustředění.

 

Seriál přípravných zápasů začíná: Hraje se v Písku, Staré Hlíně a na Složišti

pátek, 19. ledna 2018, 19:45Články
 

O víkendu vstoupí z ostré přípravy do prvních herních testů další jihočeská mužstva. Na umělce v Písku se během víkendu představí oba naši třetiligoví zástupci. V sobotu dopoledne domácí FC proti juniorce Viktorie Plzeň, v nedělním odpoledni...

 
Reklama
Reklama