Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Seriál přípravných zápasů začíná: Hraje se v Písku, Staré Hlíně a na Složišti

 
pátek, 19. ledna 2018, 19:45

O víkendu vstoupí z ostré přípravy do prvních herních testů další jihočeská mužstva. Na umělce v Písku se během víkendu představí oba naši třetiligoví zástupci. V sobotu dopoledne domácí FC proti juniorce Viktorie Plzeň, v nedělním odpoledni Sokol Čížová s dorostem ligového suveréna, který je u Otavy na soustředění.

Divizní nováček Soběslav si pozval do Staré Hlíny lídra I. A třídy Mariner Bavorovice. V dresu spartakovců se mají představit všechny zimní posily (Bouchal, Uličný a mladíci Neruda s Wimmerem). Bavorovice jsou prvním týmem z oblastních tříd, který vyběhne v novém roce na hřiště. Dokonce předstihly všechny celky z krajského přeboru, začínající s přípravnými zápasy postupně od příštího víkendu.

Druholigové Táborsko se v závěrečném střetnutí skupiny A na Vyšehradě utká s Varnsdorfem o druhé místo. V Č. Budějovicích mohou fanoušci shlédnout duel juniorky Dynama s divizním Č. Krumlovem, který získal do svých řad hlubockého útočníka Taubera. Trenéři budějovické „jednadvacítky“ Vlček s Lengyelem si při sestavování mužstva vypomohou s hráči staršího dorostu (v týdnu jste mohli číst zde).

Redakce Jihočeského fotbalu nebude o víkendu zahálet a všechna utkání vám podrobně představí. Přečtete si nejen o jejich průběhu, ale přineseme také fakta, sestavy a ohlasy trenérů. A to vše krátce po skončení jednotlivých zápasů.


Sobota 20. ledna 2018

FC Písek – FK Viktoria Plzeň U21 (11:00, UMT Písek)

FK Spartak Soběslav – FC Mariner Bavorovice (11:00, UMT Stará Hlína)

FK Varnsdorf – FC MAS Táborsko (13:00, UMT Vyšehrad, TL)

SK Dynamo ČB U21 – FK Slavoj Č. Krumlov (13:00, UMT Složiště)

Neděle 21. ledna 2018

Sokol Čížová – FC Viktoria Plzeň U19 (16:00, UMT Písek)


Napsal(a) Redakce | Foto FK Spartak Soběslav
 


 
Reklama