Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Po 25. minutách spustili u Malše gólostroj. Vimperk utržil dvoucifernou porážku

neděle, 4. června 2023, 15:18ČlánkyI. A třída
 

Roudné – Lídr I. A třídy znovu ukázal, že v této soutěži nemá co dělat. Fotbalisté Malše Roudné úspěšně zvládli další zápas, s dvojciferným výpraskem 11:0 tentokrát vyprovodili hosty z Vimperku. K postupu potřebují vyhrát závěrečné dva zápasy ve...

 

FC Chýnov oslavil 90 let. Na trávníku se proháněly legendy

středa, 31. května 2023, 09:35ČlánkyI. A třída
 

Chýnov – V rámci oslav devadesátého výročí chýnovské kopané sehráli domácí fotbalisté bývalého Sokola Chýnov, doplněné o několik hráčů současného FC Chýnov v pátečním podvečeru na překrásně připravené hrací ploše exhibiční utkání se Sigi teamem....

 

Strunkovice si v boji o postup udržely naději a stále pronásledují vedoucí dvojici

úterý, 30. května 2023, 17:05ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice – V domácím zápase 24. kola I. A třídy hostil domácí Blaník nebezpečný tým Plané u Českých Budějovic. Trojice rozhodčích Lukáš Tomaň, Vít Vejčík, Karel Handšuh a delegát Jaroslav Vrchota dozírali na kvalitní fotbal.

 

Mirovice splnily roli favorita, Novou Ves porazily 5:1

úterý, 30. května 2023, 16:55ČlánkyI. A třída
 

Mirovice - V tabulce druhé Mirovice přivítaly ve 24. kole hosty z Nové Vsi. Od domácích se čekalo povinné vítězství, od hostů jestli překvapí domácí.

 

Veselská Lokomotiva podle očekávání nezaváhala. Poslední Nemanice porazila 7:0

úterý, 30. května 2023, 16:07ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - Domácí Lokomotiva se utkala za krásného slunečného počasí s beznadějně posledními Nemanicemi a potvrdila roli favorita zápasu.

 

Kaplice podala proti Roudnému srdnatý výkon, na favorita ale nestačila

pondělí, 29. května 2023, 15:47ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - V páteční předehrávce za krásného počasí na výborně připraveném hřišti hostili Kapličtí po třech výhrách v řadě horkého aspiranta postupu, konkrétně řečeno roudenskou Malši.

 

Zlatá Koruna a Sousedovice už stvrdily postup. Dalším na řadě jsou Třebětice

pátek, 26. května 2023, 21:11ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Čtyři kola před koncem sezony už známe jména dvou vítězů krajských soutěží. V bleskovém stylu a v co nejkratší možné době se to povedlo celkům SK Zlatá Koruna a FC Znakon Sousedovice, letošním šampionům I. B třídy.

 
Reklama
Reklama