Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Rozlosování krajských soutěží. Do I. A třídy se podívá i Borek

pátek, 23. června 2023, 23:30ČlánkyKrajský přeborI. A třídaI. B třída
 

České Budějovice – Tři nováčci Roudné, Třebětice a Mirovice doplní nový ročník jihočeského krajského přeboru, který odstartuje 2. kolem o víkendu 12. a 13. srpna 2023. Oblastní třídy, v nichž došlo k velkým přesunům, zahájí o týden později. Před...

 

Do Strunkovic přijedou zvučná jména. Exhibice nabídne dva atraktivní zápasy a plno zábavy

středa, 21. června 2023, 21:37ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice nad Blanicí – Jubilejní fotbalovou exhibici připravuje na neděli 25. června 2023 fotbalový oddíl ve Strunkovicích. Odehrají se dvě utkání a připraven je bohatý doprovodný program.

 

Jsme nesmírně šťastní, krajský přebor do Roudného patří, ulevilo se Pavlu Cepákovi

středa, 21. června 2023, 09:30ČlánkyRozhovoryI. A třída
 

Roudné - Malše to po čtyřech sezónách strávených v I. A třídě dokázala. V sobotu odpoledne splnila svůj cíl, stanula na první příčce a slavila návrat do krajského přeboru. O úspěšné sezóně jsme si povídali s trenérem Pavlem Cepákem, který po...

 

Slávisté si připomenou 90. narozeniny. Do síně slávy uvedou duo Mareš, Novotný

úterý, 20. června 2023, 15:03ČlánkyI. A třída
 

SK Slavia České Budějovice si 90. výročí založení klubu připomene v rámci tradičního turnaje veteránů Memoriálu Antonína Hynka, který se koná v sobotu 24. června 2023 na hřišti U Malého jezu. Během turnaje budou uvedeni do klubové síně slávy...

 

Slavící Třebětice neponechaly nic náhodě a na závěr přesvědčivě zvítězily s druhým Chýnovem

pondělí, 19. června 2023, 10:18ČlánkyI. A třída
 

Třebětice – Domácí fotbalisté si po nepovedeném utkání v minulém kole v Lišově v pátečním podvečeru na domácím hřišti hned od začátku zápasu vytvořili nad oslabeným chýnovským mužstvem (bez opor Rabiňák, Mareš a Král) výraznou územní převahu.

 

Půltucet za poločas, Roudenští smetli Čkyni a slaví triumf v I. A třídě

neděle, 18. června 2023, 16:23ČlánkyI. A třída
 

Malše Roudné si v závěrečném kole I. A třídy, skupiny A, který rozhodovalo o konečném pořadí na prvních dvou místech, s chutí zastřílela. Čkyni smetla jednoznačně 6:1. Půltucet gólů nasázela už do přestávky.

 

Kapličtí zakončili sezónu zaslouženou výhrou v Lhenicích

neděle, 18. června 2023, 11:04ČlánkyI. A třída
 

Lhenice - K derniéře soutěžního ročníku se vydali Kapličtí do Lhenic. V tomto duelu chtěli navázat hosté na svá utkání na hřištích soupeřů, kde se jim poměrně daří.

 
Reklama