Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Lišov vydřel zaslouženou výhru s Mladou Vožicí

středa, 10. května 2023, 22:45ČlánkyI. A třída
 

Lišov - Do města nábytku přijel ambiciózní soupeř, jehož sebevědomí podpořila dvě poslední vítězství na Meteoru a doma s Lokomotivou České Budějovice. Domácí byli dobře naladěni po vysokém vítězství v Kovářově, a tak téměř stovka diváků očekávala...

 

V dohrávce v Bernarticích se ze zisků tří bodů radovali hosté z Chýnova

středa, 10. května 2023, 09:58ČlánkyI. A třída
 

Bernartice - Se zájmem sledované utkání mezi odvěkými rivaly skončilo nakonec nejtěsnější výhrou hostů a chýnovským fotbalistům se tak podařila odveta za smolnou podzimní porážku 1:2 z chýnovského hřiště.

 

Ve Veselí se střetly Lokomotivy. Dopadlo to nerozhodně

úterý, 9. května 2023, 17:25ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - V dohrávce 18. kola I. A třídy se ve Veselí hrálo zajímavé utkání dvou Lokomotiv. Veselská se s tou českobudějovickou o body podělily.

 

Spartaku se chyby vymstily, z Vodňan se vracel s prázdnou

úterý, 9. května 2023, 14:29ČlánkyI. A třída
 

Vodňany - V dalším kole oblastní I. A třídy se Kapličtí představili ve Vodňanech. Hostující trenér měl již k dispozici minule absentujícího Pála, alespoň na lavičce už byl připraven Pulec. Domácí trenéři se naopak museli obejít bez distancovaného...

 

Chýnov na výborný výkon z předchozího utkání nenavázal, přesto bral s Kovářovem tři body

pondělí, 8. května 2023, 11:01ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - Chýnovští fotbalisté získali s Kovářovem očekávané tři body a dál pronásledují vedoucí Třebětice.

 

Českobudějovičtí slávisté oslaví v červnu devadesáté narozeniny

sobota, 6. května 2023, 11:35ČlánkyHistorieI. A třída
 

České Budějovice – Letos je tomu 90 let od založení organizovaného fotbalu u Malého jezu. Klubové jubileum oslaví slávisté v rámci Memoriálu Antonína Hynka. Turnaj starých pánu proběhne 24. června 2023. Během bohaté historie vystupoval klub pod...

 

Atmosféra jako na lize. Sousedské derby Dačic s Třeběticemi sledovala rekordní návštěva

středa, 3. května 2023, 16:47ČlánkyI. A třída
 

Dačice – Vzájemná utkání obou klubů měla vždy potřebnou kulisu, ale tentokrát předčila očekávání. Na stadion u Dyje si našla cestu téměř tisícovka diváků a hráči si atmosférou museli připadat jako na prvoligovém trávníku.

 

Novoveští neproměňovali v oslabené sestavě ve Lhenicích šance a prohráli

úterý, 2. května 2023, 10:57ČlánkyI. A třída
 

Lhenice - K utkání do Lhenic cestovali fotbalisté Nové Vsi pouze s dvanácti fotbalisty, navíc se kvůli pracovním povinnostem omluvil brankář Hošna. Do brány se tak postavil Jiří Jiránek, který obvykle hraje v poli.

 

Veselí poprvé na jaře neuspělo, body si odvezl Chýnov

úterý, 2. května 2023, 09:38ČlánkyI. A třída
 

Veselí nad Lužnicí - Jarní neporazitelnost veselské Lokomotivy skončila pořádným výpraskem od fotbalistů Chýnova, kteří jsou v tabulce na druhém místě a tudíž přicestovali do Veselí jako velký favorit zápasu.

 

Vodňany odjely s půltuctem, Míka si připsal hattrick

pondělí, 1. května 2023, 13:25ČlánkyI. A třída
 

Roudné - Malšané pokračovali ve vítězném tažení a popáté v řadě si připsali tříbodový zisk. Po porážce Strunkovic v Mirovicích se roudenská jedenáctka posunula na druhé místo.

 
Reklama