Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Roman Holiš: Porážka s Brnem se určitě nedá jen tak hodit za hlavu

úterý, 27. července 2021, 11:44ČlánkyFNL
 

Tábor – Třiadvacetiletý stoper FC MAS Táborsko Roman Holiš podal v prvním mistrovském utkání se Zbrojovkou Brno opět bojovný, obětavý výkon. V rozhovoru se fotbalový poctivec mj. ohlíží za utkáním, které jeho mužstvu přineslo porážku 0:1.

 

Porážka od Brna bolí, body byly blízko

sobota, 24. července 2021, 15:15ČlánkyFNL
 

Tábor - Kdyby po skončení prvního mistrovského zápasu F:NL mezi FC MAS Táborsko a Zbrojovkou Brno svítilo na ukazateli skóre 4:1, nikdo by se po průběhu duelu nedivil. Jenže na kdyby se fotbal nehraje, Táborsko své (minimálně) čtyři tutovky...

 

FC MAS Táborsko se chce vyhnout záchranářským bojům

středa, 21. července 2021, 17:48ČlánkyFNL
 

Tábor – Na předsezónní tiskové konferenci FC MAS Táborsko zazněl jasný cíl – v nadcházející sezoně F:NL se vyhnout záchranářským bojům. Letos na jaře si tým tyto „práce“ vyzkoušel a hodlá to změnit.

 

Na utkání se Zbrojovkou může být přítomno maximálně 1500 lidí

úterý, 20. července 2021, 19:48ČlánkyFNL
 

Tábor - Vedení FC MAS Táborsko informuje fanoušky o podmínkách vstupu na páteční mistrovský zápas se Zbrojovkou Brno (18.00 stadion Kvapilova) a další domácí zápasy.

 

V poslední přípravě remizovalo Táborsko s Plzní B 3:3

neděle, 18. července 2021, 11:28ČlánkyFNL
 

Tábor – Plzeňští mladíci z Viktorky B byli posledním soupeřem A týmu FC MAS Táborsko v letní přípravě. Diváci viděli šest branek a spoustu dalších gólových příležitostí.

 

V poslední přípravě se Táborsko utká s Viktorií Plzeň B

pátek, 16. července 2021, 18:25ČlánkyFNL
 

Tábor – V sobotu 17. července od 10.30 hod. se na stadionu Kvapilova uskuteční poslední přípravný zápas A týmu FC MAS Táborsko. Soupeřem bude Viktoria Plzeň B.

 

Táborsko uhrálo remízu s Teplicemi. Ligista dvakrát dotahoval

sobota, 10. července 2021, 20:36ČlánkyFNL
 

Písek - Sobotní dopolední přípravné utkání přineslo další úspěch FC MAS Táborsko, který remizoval s FK Teplice 2:2.

 

Kombinovaný tým FC MAS Táborsko remizoval se Znojmem 2:2

středa, 7. července 2021, 18:37ČlánkyFNL
 

Náměšť nad Oslavou - Východně od Třebíče ve městě Náměšť nad Oslavou se uskutečnilo středeční přípravné fotbalové utkání mezi 1. SC Znojmo FK a FC MAS Táborsko. Zápas skončil remízou 2:2, když Jihočeši dvakrát vedli, ale znojemský tým hrající...

 

FC MAS Táborsko a SK Dynamo České Budějovice podepsaly smlouvu o spolupráci

neděle, 4. července 2021, 12:12ČlánkyFNL1. ligaProjekt Jihočeský fotbal
 

Tábor - Člen správní rady FC MAS Táborsko Ondřej Dvořák a majitel SK Dynamo České Budějovice Vladimír Koubek před sobotním přípravným utkáním podepsali na stadionu v Kvapilově ulici v Táboře smlouvu o spolupráci.

 
Reklama
Reklama