Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Kombinovaný tým FC MAS Táborsko remizoval se Znojmem 2:2

 
středa, 7. července 2021, 18:37

Náměšť nad Oslavou - Východně od Třebíče ve městě Náměšť nad Oslavou se uskutečnilo středeční přípravné fotbalové utkání mezi 1. SC Znojmo FK a FC MAS Táborsko. Zápas skončil remízou 2:2, když Jihočeši dvakrát vedli, ale znojemský tým hrající MSFL dvakrát vyrovnal.

Branky Táborska vstřelili v úvodu Matoušek po rychlé přechodové akci, kdy brankář první ránu vyrazil a střelec míč uklidil do prázdné brány, a Boula z pokutového kopu po faulu na Matouška.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: „Na zápas jsme jeli se 16 hráči, další máme zraněné nebo mají virózu. Postavili jsme tak trochu kombinovaný tým, kdy jsme testovali několik cizinců. Chtěli jsme například vidět, jak je na tom Nielsen po zranění. Připojil se k nám Rus se švýcarským pasem Pavlov, který naposledy působil v Rostovu na Donu. Odehráli jsme klasické přípravné utkání, ve kterém byly zajímavé pasáže, ale také řada nepřesností a hodně kostrbaté hry. V příštím sobotním utkání v Písku nás prověří FK Teplice.“

1. SC Znojmo FK – FC MAS Táborsko 2:2 (0:1)

Branky FCT: 4. Matoušek, 62. Boula (pen.).

Sestava FCT: Cízler (46. Zadražil) – Tsolakis, Brabec, Navrátil, Icha – Pavlík (60. Vozihnoj), Drozd (46. Boula), Sanchez (65. Provazník), Pavlov – Matoušek, Nielsen (60. Hájek).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle