Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko uhrálo remízu s Teplicemi. Ligista dvakrát dotahoval

 
sobota, 10. července 2021, 20:36

Písek - Sobotní dopolední přípravné utkání přineslo další úspěch FC MAS Táborsko, který remizoval s FK Teplice 2:2.

Táborsko šlo do vedení po rohovém kopu Matouškem, také soupeř vyrovnal po rohovém kopu Moulisem. Po změně stran skóroval Vozihnoj po centru Plachého, Teplice dotáhly výsledek po ztrátě míč Táborska a rychlém brejku střídajícím Hyčkou.

Hodnocení trenéra FCT Miloslava Brožka: "Jsem rád, že jsme proti Teplicím zopakovali dobrý výkon jako proti Dynamu České Budějovice. Zatím tuto letní přípravu držíme dobré výsledky. Víme, co chceme hrát, ověřujeme si naši cestu, která by mohla přinést ovoce. Zdaleka nejsme u konce s prací, tým je stále ještě nedopečený."

FK Teplice - FC MAS Táborsko 2:2 (1:1)

Branky: 38. Moulis, 78. Hyčka - 8. Matoušek, 49. Vozihnoj.

Sestava FCT: Pecháček (46. Slávik) - Havrda (70. Pavlík), Brabec, Navrátil, Tusjak - Vozihnoj (70. Nielsen), Icha, Boula, Plachý (78. Hájek) - Matoušek (78. Praveček), Provazník (83. Veratti).

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle