Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

V poslední přípravě se Táborsko utká s Viktorií Plzeň B

 
pátek, 16. července 2021, 18:25

Tábor – V sobotu 17. července od 10.30 hod. se na stadionu Kvapilova uskuteční poslední přípravný zápas A týmu FC MAS Táborsko. Soupeřem bude Viktoria Plzeň B.

Zápas je pro diváky otevřen, ale každý musí mít čestné prohlášení o bezinfekčnosti. Ideální je mít u sebe potvrzení o očkování, prodělaném covidu v posledních 180 dnech nebo výsledek testu podle platných podmínek. Vstupné bude 30 Kč.

Trenér Táborska Miloslav Brožek považuje plzeňskou mužskou rezervu za ideálního soupeře. „Bude to běhavý tým plný šikovných mladých fotbalistů,“ řekl trenér, který počítá s tím, že v utkání protočí celkem 22 hráčů. V sobotním duelu na poločas nastoupí mj. gruzínský útočník David Mujiri (22 let, 194 cm, reprezentant své země do 21 let).

Miloslav Brožek poznamenal, že hráčský kádr ještě není definitivně uzavřen. Klub využije možnosti jeho doplnění až do konce zářijového přestupového okna.  

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama