Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Divize A

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

V derby se z vítězství radoval Jindřichův Hradec. Slavoj ale neměl k zisku bodu daleko

neděle, 15. října 2023, 22:51ČlánkyDivize A
 

Jindřichův Hradec – U Vajgaru hostil v derby Jindřichův Hradec fotbalisty Českého Krumlova a po zlepšeném výkonu ve druhém poločase vyhrál 2:1. Tři body vystřelil domácímu celku střelecky disponovaný Filip Votava.

 

Výhru Soběslavi zařídil čtyřgólový Filip Vaněk. Předvedl Maradonovo sólo

neděle, 15. října 2023, 10:07ČlánkyDivize A
 

Soběslav – Spartakovci si po výpadku na Aritmě, kde v minulém kole prohráli 0:5, spravili reputaci a doma zdolali Klatovy 5:1. Stínem je vážné zranění Bouchala, jehož po zbytečném faulu soupeře za jasného stavu odvezla sanitka do nemocnice.

 

Katovičtí jsou z formy, ve třetím utkání po sobě nebodovali

sobota, 14. října 2023, 20:26ČlánkyDivize A
 

Domažlice – Fotbalistům Katovic se přestalo dařit. Prohráli třetí utkání v řadě, tentokrát v Domažlicích 2:4. Tímto skóre Katovičtí podlehli i v předchozích dvou venkovních zápasech. S porážkou 2:4 se předtím vraceli také z Plzně a z Českého...

 

Slavoj prohrál zbytečnou penaltou a propadl se na chvost tabulky

neděle, 8. října 2023, 16:15ČlánkyDivize A
 

Český Krumlov – Slavojáci v sobotním utkání 10. kola divize hostili sedmé Hořovice a dlouho to vypadalo na nerozhodnou bitvu. Jenže čtvrt hodiny před koncem domácí zcela zbytečně faulovali ve vápně a Středočeši jedinečnou příležitostí nepohrdli.

 

Katovice doplatily na neproměňování šancí a poprvé doma prohrály

neděle, 8. října 2023, 13:19ČlánkyDivize A
 

Katovice – Fotbalisté Katovic domácí duel s Komárovem nezvládli a na podzim poprvé doma prohráli. Dvougólové manko z první půle se Katovicím dohnat nepovedlo. „Sehráli jsme smolné utkání,“ posteskl si trenér Vašica.

 

Jindřichohradečtí v Sokolově zklamali. Baníkovci rozhodli už v prvním poločase

sobota, 7. října 2023, 21:46ČlánkyDivize A
 

Sokolov – Na hřišti loňského účastníka České fotbalové ligy se jindřichohradeckému nováčkovi divize nedařilo a domácí se vracel se čtyřgólovým přídělem. Baník Sokolov potvrdil domácí suverenitu a v tabulce si polepšil posunem na třetí místo.

 

Soběslav doplatila na vyloučení Hájka, Aritma přesilovku dokonale zúročila

sobota, 7. října 2023, 20:01ČlánkyDivize A
 

Praha – Tentokrát měli fotbalisté Soběslavi k zisku bodů opravdu daleko. V 10. kole divize Spartak prohrál na hřišti Aritmy Praha vysoko 0:5. V poločasovém oslabení obdržel po přestávce čtyři góly.

 

Pro hráče to byl nevšední zážitek, říká po vyřazení kouč jihočeského výběru Domin

čtvrtek, 5. října 2023, 15:35ČlánkyRozhovoryDivize AKrajský přebor
 

Písek – Ještě deset minut před koncem držel Jihočeský výběr v utkání úvodního kola Regions Cupu s Pražským FS náskok 2:1, ale hosté vzápětí vyrovnali a v penaltovém rozstřelu měli přesnější mušku. Jihočechům nepřálo ani štěstí. Ztratili...

 

Výběr Jihočeského kraje se chystá na Regions Cup. V Písku hostí Pražany

pondělí, 2. října 2023, 19:24ČlánkyDivize AKrajský přebor
 

České Budějovice – V první kole Národního poháru Krajských výběrů mužů – Regions Cupu – se Jihočeský výběr střetne na stadionu v Písku s Pražským FS. Utkání se odehraje za umělého osvětlení v úterý v úterý 3. října 2023 od 19 hodin. O sestavování...

 
Reklama