Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Z Hořovic se Jindřichův Hradec vracel bez bodů. Cítil křivdu

 
neděle, 5. listopadu 2023, 10:15

Hořovice – Vyrovnaný duel na hořovické umělce rozhodla standardní situace ve druhém poločase. Jindřichohradečtí zápas dohrávali s deseti hráči.

Začátek zápasu fotbalisté Jindřichova Hradce nezachytili. Dvě velké šance domácích ovšem hosté přežili bez inkasovaného gólu a zhruba od dvacáté minuty srovnali s Hořovicemi krok. „V úvodu jsme zbytečně rozehrávali, byť jsme věděli, že Hořovice hrají doma nátlakově,“ řekl k ne zrovna povedenému vstupu do utkání jindřichohradecký kouč Roman Lukáč.

V prvním poločase gól nepadl a do druhého šly oba týmy za nerozhodného stavu. Na začátku druhé půle měli Jindřichohradečtí velkou šanci, šli sami na brankáře, kýžený gól ale nedali.

Další smolný moment pro hosty přišel po hodině hry. Jakub Rejthar zahrál rukou, za což vyfasoval žlutou kartu, a protože jednu už dostal za faul pět minut předtím, musel předčasně pod sprchy.

Hořovice hrozily po celý zápas zejména ze standardních situací a po jedné z nich také výhodu jednoho muže v poli využili. V 72. minutě kopali domácí roh a Lukáš Puchmertl vstřelil hlavou vítězný gól.

„Hořkou pachuť máme z výkonu rozhodčích, kteří zápas absolutně nezvládli. Sprostě nadávali hráčům, s takovou arogancí jsme se ještě nesetkali. Rozhodně nechci, aby to vyznělo tak, že jsme kvůli tomu prohráli, jejich výkon ale určitě dění na hřišti ovlivnil,“ postěžoval si trenér Jindřichohradeckých Roman Lukáč.   

SK Hořovice – FK Jindřichův Hradec 1910 1:0 (0:0)

Gól: 72. Puchmertl.
Rozhodčí: Kastl – Šiška, Schveinert.
ŽK: 3:4 (Puchmertl, Mareš, Bělohlávek – Rejthar 2, Janák, Waník).
ČK: 0:1 (60. Rejthar).
Diváků: 100.

J. Hradec: Cettl (81. Kovář) – Waník, Licehamr, Rejthar, Hauser – Praveček, Petr, M. Mischnik, R. Mischnik, Janák – Votava. Trenér Lukáč.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama