Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Proti nejlepší obraně v soutěži se Katovičtí prosadili doma jen jednou a brali bod

 
neděle, 5. listopadu 2023, 10:41

Katovice – Fotbalisté Katovic se v posledním domácím střetnutí loučili s fanoušky nerozhodným výsledkem. S třetí Aritmou odehráli dobré utkání, i Pražané však ukázali své silné stránky a body si tak oba týmy rozdělily rovnoměrně.

Hráči Katovic sehráli podle svého kouče Luboše Vašici nejlepší utkání na domácí půdě, přesto to na zisk tří bodů nestačilo. „Náš výkon obsahoval prakticky všechno, byla tam bojovnost, nasazení, kluci hráli po zemi a přes křídla, byla tam velká kvalita, akorát jsme zase zklamali v koncovce,“ krčí rameny trenér Vašica. „Hráčům nemohu vytknout nic, hráli skvěle, bohužel to ale zase není za tři body. To je jediná kaňka na tom našem výkonu,“ smutní kouč.

Vedoucí gól dal po centru Kaduly z otočky Lukáš Bálek ve 23. minutě. Katovičtí byli v držení míče, obléhali pokutové území Aritmy, avšak bez gólového efektu. Také v úvodu druhé půle se hrálo převážně na polovině Pražanů. Z dobrých pozic uvnitř vápna nebezpečně stříleli Brabec s Hnídkem, brankář Aritmy byl ale připraven.

Gól naopak padl na druhé straně. Obránce Brabec ve vlastním pokutovém území fauloval a Thomas Alex Trenkwitz z penalty vyrovnal na 1:1.

I po obdrženém gólu pokračovali Katovičtí v útočném snažení, Aritma se však může pyšnit nejlepší obranou v divizi právem. V Dudák aréně inkasovala jen jeden gól a ve čtrnácti podzimních soubojích dostala pouhých devět branek.

„Pozitivní je, že už třetí zápas po sobě jsme odehráli velice dobře. Když budeme na hřišti i nadále takto pracovat, věřím, že výsledky se dostaví,“ zůstává optimistou Luboš Vašica, jehož tým zakončí divizní podzim derby u Vajgaru.     

SK Otava Katovice – SK Aritma Praha 1:1 (1:0)

Góly: 23. L. Bálek – 56. Trenkwitz (pen.)
Rozhodčí: Adámek – Hes, Gunitš.
ŽK: 4:3 (Janoch, Kadula, Brabec, Chylík – Mareš, Hagino, Červený).
Diváků: 285.

Katovice: Provazník – Sigmund, Janoch, Michal Kynkor, Brabec – Kahuj, Kotrba (74. Souhrada), L. Bálek, Martin Kynkor, Hnídek (74. Cibulka) – Kadula. Trenér Vašica.

Napsal(a) Michal Havelka | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama