Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sumář divize: jihočeské celky stále obchází sestupový strašák

čtvrtek, 10. května 2018, 10:40ČlánkyDivize A
 

Do konce divizní sezony zbývá už jen šest zápasů a jihočeské celky se stále ne a ne vymanit ze sestupových vod. Doma konečně vyhrál Jankov, když dal ve druhé půli během 30 minut pět gólů. Venku trio Soběslav, Roudné a Č. Krumlov, který dlouho...

 

Rostislav Grossmann hodnotí zápas s Královým Dvorem

čtvrtek, 10. května 2018, 07:21ČlánkyČFL
 

Trenér píseckého áčka odpovídal na otázky na tiskové konferenci po utkání 33. kola Fortuna ČFL s FK Králův Dvůr (3:0).

 

Čížová utrpěla těžkou porážku od Domažlic

středa, 9. května 2018, 22:07ČlánkyČFLAktuálně
 

Fotbalisté Sokola Čížová nezvládli středeční střetnutí ČFL s Jiskrou Domažlice. Chodové těžili z dobrého nástupu a připravili domácím nejvyšší porážku v sezoně.

 

O výhře Písku rozhodla popřestávková smršť

středa, 9. května 2018, 21:23ČlánkyČFLAktuálně
 

V utkání vloženého 33. kola Fortuna ČFL, které se hrálo ve středu 9. května v podvečer v Písku, se v roli hostujícího celku představil na jaře se trápící Králův Dvůr, jež má problémy se sbíráním bodů i koncovkou, což u Otavy potvrdil.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 24. kole KP

středa, 9. května 2018, 17:49ČlánkyKrajský přebor
 

Čtyřiadvacáté kolo KP vidělo rekordní výhru táborské rezervy nad Dačicemi 14:1. Nečekané tři body veze Nová Včelnice z Protivína. Doma nedokázaly bodovat ani Dražice, Olešník a Katovice, naopak Želeč i J. Hradec byly stoprocentní, a na čele...

 

Lažiště vyhrály ve Volyni zásluhou vydařeného nástupu do druhé půle

středa, 9. května 2018, 16:25ČlánkyI. B třída
 

Ve 20. kole I. B sk. B hostila Volyně, která byla posílena překvapivou výhrou ve Lhenicích, vedoucí FK Lažiště. Favoritem, i přes zmíněné vítězství v minulém kole, byli hosté.

 

Jankov získal tři body na dvanáctý pokus. Deklasoval Dobříš

středa, 9. května 2018, 13:24ČlánkyDivize A
 

Před začátkem čtyřiadvacátého kola divize, sk. A, byly v šestnáctičlenném pelotonu jen dva týmy, které na jaře ještě neochutnaly sladkou chuť vítězství. Zaplať pánbůh po jeho skončení to již neplatí. Jankov prolomil jedenáct zápasů trvající...

 

Jan Zušťák a Václav Šrámek vystřelili výhru Strakonic

středa, 9. května 2018, 12:13ČlánkyI. A třída
 

Větřní uhrálo venku jen šest bodů, ve Strakonicích na stadionu Křemelka byl Junior velkým favoritem. Navíc stále živí naději na umístění v předních pozicích. V nedělní dohrávce to ale neměli domácí jednoduché.

 
Reklama
Reklama