Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

J. Hradec pokračoval ve vítězném stíhání Želče i v Čimelicích

pondělí, 14. května 2018, 10:16ČlánkyKrajský přebor
 

Ve 25. kole KP přívítalo mužstvo Čimelic fotbalisty z Jindřichova Hradce. Domácí začali utkání aktivněji a již v 7. minutě se do výborné šance dostal Hadáček, ale jeho pokus gólman Hejníček, když balon vyrazil mimo branku.

 

Rostislav Grossmann: Jestli se má fotbal tímto směrem ubírat, tak je to špatné

pondělí, 14. května 2018, 09:45ČlánkyČFL
 

Body, které byly odměnou za vítězství v utkání 27. kola ČFL Písku s Ústí nad Orlicí, si odvezli hosté. Jak trenéři obou mužstev zápas hodnotili?

 

I. třídy: Lišov je prvním postupujícím. Lom se Šimákem odskočil pronásledovatelům

neděle, 13. května 2018, 21:02ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Postupoví aspiranti v A třídě padali jako hrušky. Týn prohrál doma s Vimperkem gólem z předposlední minuty, Slavia ČB vyhořela v derby na Lokomotivě, Blatná našla prvního přemožitele v Bavorovicích, čímž se Mariner vrátil do čela skupiny A....

 

Derby Dynama s Táborskem vítěze nenašlo

neděle, 13. května 2018, 19:58ČlánkyFNLAktuálně
 

Nerozhodně skončilo jihočeské derby mezi domácím Dynamem a hosty z Táborska. Budějovický celek byl po celé utkání lepším týmem, ale nedokázal proměnit své šance zejména ve druhém poločasu a kvůli přesné hlavičce Zdeňka Linharta se musel smířit...

 

KP: Legdan trefil Hluboké výhru nad Třeboní

neděle, 13. května 2018, 19:26ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Hluboká nad Vltavou porazila třeboňskou Jiskru i podruhé v sezóně. Po podzimní výhře 2:0 si tentokrát doma připsala tři body po nejtěsnějším možném výsledku. Rozhodující branku zařídil v poslední desetiminutovce kapitán Stanislav Legdan.

 

Jankov nezachytil začátek, z Březové se vrací s prázdnou

neděle, 13. května 2018, 13:20ČlánkyDivize AAktuálně
 

V nedělní dohrávce divize A zelenobílí neuspěli. Nepříznivá situace v tabulce velela Jankovským bodovat, ale Březová pod taktovkou kanonýra Davida Vaněčka rozhodla utkání již v prvním poločase, kdy třikrát pokořila obranu Jihočechů.

 

Soběslav se přiblížila k záchraně, Rakovníku dala čtyři kousky

neděle, 13. května 2018, 00:58ČlánkyDivize AAktuálně
 

Doma je doma. Soběslav pokračovala v jarním trendu. Zatímco venku neboduje, na vlastním stadionu je v jarní části divize stoprocentní. Nedobytnou tvrz spartakovců nezdolal ani nevyzpytatelný Rakovník, který utržil čtyřbrankovou porážku. Jihočeský...

 
Reklama
Reklama