Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

1. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Hráčský kádr Dynama vstoupil do zimní přípravy bez velkých změn

pondělí, 3. ledna 2022, 18:49Články1. liga
 

České Budějovice - Pouze dva dny s novým letopočtem se hráči provoligového Dynama věnovali posilvestrovskému odpočinku. V pondělí 3. ledna se většina z nich dostavila na start zimní přípravy, která směřuje k úvodnímu jarnímu kolu. Na Střeleckém...

 

Univerzitní fotbal dostal v Českých Budějovicích silný impuls. Dynamo a VŠTE podepsaly memorandum o spolupráci

středa, 8. prosince 2021, 16:38Články1. ligaUniverzitní liga
 

Nejen na rozvoj univerzitního a mládežnického fotbalu, ale i na vzdělávání a výchovu jeho aktérů se zaměřuje Memorandum o spolupráci, které dnes podepsali představitelé českobudějovické Vysoké školy technické a ekonomické (VŠTE) a prvoligového SK...

 

Dynamo v oslabení zvrátilo třemi góly zápas s druhým Slováckem

sobota, 27. listopadu 2021, 19:24Články1. liga
 

České Budějovice – Souboj desátého s druhým měl napínavý průběh. Osm kol neporažené Slovácko mělo Jihočechy téměř na lopatkách, vytvořilo si náskok 2:0, mělo výhodu přesilovky. Dynamo ale předvedlo v desíti obdivuhodný obrat a vstup do druhé...

 

Dynamo končí v poháru, na penalty postoupila Olomouc

úterý, 23. listopadu 2021, 22:31Články1. liga
 

České Budějovice – Sedmý postupující do čtvrtfinále domácího poháru vzešel z úterního souboje českobudějovického Dynama a Sigmy Olomouc, který nerozhodlo ani prodloužení a vítěze určily až pokutové kopy.

 

Soutěž o vstupenky na pohár s Olomoucí

sobota, 20. listopadu 2021, 09:39Články1. liga
 

Po reprezentační přestávce se fotbalisté Dynama Č. Budějovice poprvé představí svým fanouškům v úterním pohárovém střetnutí se Sigmou Olomouc. Čtenáři Jihočeského fotbalu mohou soutěžit o 2 x 2 vstupenky.

 

Dynamu se podařil obrat proti Boleslavi. Tři body zůstaly na Střeleckém ostrově

sobota, 6. listopadu 2021, 19:11Články1. liga
 

České Budějovice - Černobílí napravili nepříznivý dojem z porážky ve Zlíně. Proti útočně laděnému celku Mladé Boleslavi na domácím hřišti otočili skóre a do reprezentační přestávky si odnesli zasloužené vítězství 2:1.

 

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na utkání Dynama ČB s Mladou Boleslaví

čtvrtek, 4. listopadu 2021, 19:06Články1. liga
 

Další soutěž pro čtenáře portálu Jihočeský fotbal je tady. Tentokrát jsou pro vás připraveny vstupenky na domácí střetnutí českobudějovického Dynama proti Mladé Boleslavi, které se odehraje v sobotu 6. listopadu od 15 hodin na Střeleckém ostrově.

 
Reklama