Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Letenští mladíci využili svůj potenciál a porazili Táborsko 4:1

pondělí, 30. srpna 2021, 17:42ČlánkyFNL
 

Praha/Strahov – Porážku 1:4 si odvezl A tým Táborska z pražského Strahova. Mladíci ze Sparty B plně využili svůj potenciál a také chyb v defenzivě Táborska a zápas výsledkově ovládli.

 

Marek Icha je v reprezentaci ČR U20, Šimon Pecháček a Adam Provazník v U21 mezi náhradníky

středa, 25. srpna 2021, 11:37ČlánkyFNL
 

Českou reprezentaci do 20 let čeká ve čtvrtek 2. září od 16:30 v Jablonci nad Nisou úvodní zápas v rámci nové sezóny mezinárodních přípravných utkání proti Německu. Mezi své svěřence trenér Jiří Žilák povolal také Marka Ichu z FC MAS Táborsko.

 

Adam Provazník k Dukle: Byl to vyrovnaný zápas. Obdrželi jsme smolnou branku

úterý, 24. srpna 2021, 15:22ČlánkyFNL
 

Táborsko – Odchovanec mladoboleslavské kopané Adam Provazník je kmenovým hráčem FC MAS Táborsko. V aktuální sezoně nastupuje v útoku po boku forvarda Jakuba Matouška. Adam, který nedávno oslavil 21. narozeniny, se narodil ve znamení Lva. Na...

 

O prohře s Duklou rozhodla nedůslednost po autovém vhazování

pondělí, 23. srpna 2021, 16:57ČlánkyFNL
 

Tábor – Druhou domácí porážku ve F:NL utrpěl A tým FC MAS Táborsko. Po Zbrojovce Brno si tři body z Kvapilky odvezla Dukla Praha.

 

Kapitán Táborska Jakub Navrátil: Máme větší víru v náš tým a jeho sílu

úterý, 17. srpna 2021, 08:48ČlánkyRozhovoryFNL
 

Táborsko – I v 37 letech je Jakub Navrátil velkou oporou druholigového FC MAS Táborsko. Jeho autorita platí na hřišti i v kabině. Následující rozhovor je ohlédnutím nejen za posledním vítězným utkáním proti Vyškovu (0:1)

 

Penaltový osud se přiklonil na stranu Táborska, které veze z Drnovic tři body

sobota, 14. srpna 2021, 18:37ČlánkyFNL
 

Drnovice – Vyškov hraje své zápasy na útulném stadionu v Drnovicích. Tým ze severovýchodu Brněnska měl před zápasem ve F:NL jeden bod a moc prahl po vítězství.

 

Táborsko hlásí dvě posily: Kopečného z Dynama a Portugalce Mirandu

středa, 11. srpna 2021, 13:36ČlánkyFNL
 

Tábor – Vedení FC MAS Táborsko se domluvilo s SK Dynamo České Budějovice na hostování hráče Miloše Kopečného do konce podzimní části sezóny. Příchod krajního obránce či záložníka je výrazem nedávno podepsané smlouvy o spolupráci mezi kluby.

 

Střelec Táborska Jakub Matoušek: Snažím se zvyknout na tempo druhé ligy

úterý, 10. srpna 2021, 22:31ČlánkyFNL
 

Táborsko – Dva druholigové góly v dresu FC MAS Táborsko za tři kola F:NL má na svém kontě útočník Jakub Matoušek, který v Táboře hostuje z českobudějovického Dynama.

 

Táborsko podruhé zvítězilo, porazilo Vlašim 2:1

pondělí, 9. srpna 2021, 13:44ČlánkyFNL
 

Tábor – FC MAS Táborsko už má po třech kolech F:NL šest bodů. Připsal si druhou výhru, tentokráte doma zvítězil nad FC Sellier & Bellot Vlašim 2:1. Branky vítězů vstřelili Matoušek a Plachý, v závěru utkání zdramatizoval Breda.

 

Napodruhé už to s exligovým soupeřem vyšlo. Táborsko zvítězilo v Příbrami 2:0

neděle, 1. srpna 2021, 11:00ČlánkyFNL
 

Příbram – Skvělého výsledku dosáhl A tým FC MAS Táborsko ve 2. kole F:NL na půdě Příbrami. Jihočeské mužstvo zdolalo tamní 1. FK 2:0 brankami Vozihnoje a Matouška. Výhra je velmi cenná, Příbram patří k favoritům soutěže a v prvním kole suverénně...

 
Reklama
Reklama