Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

FC Táborsko shání trenéry k mládeži, pomůže jim se vzděláním

čtvrtek, 17. března 2022, 19:34ČlánkyFNL
 

Fotbalový klub FC Táborsko chce přilákat do svých řad nové zájemce o posty mládežnických trenérů. Klub se netají tím, že erudovaných trenérů v těchto kategoriích rozhodně není nadbytek. FC Táborsko zřizuje Sportovní centrum mládeže (SCM - dorosty)...

 

F:NL: Táborsko remizovalo s Vyškovem 1:1

neděle, 13. března 2022, 20:49ČlánkyFNL
 

Tábor - První jarní bod vybojovalo Táborsko v nedělním domácím duelu s Vyškovem. Duel 18. kola F:NL skončil zaslouženou remízou 1:1, přičemž oba týmy mohly vyhrát. Prim hráli oba brankáři, kteří předvedli skvělé zákroky. Utkání sousedů v tabulce...

 

Brankář Martin Janáček: Druhý gól mě mrzí, protože jsem věřil, že to vytáhnu

úterý, 8. března 2022, 18:39ČlánkyFNL
 

Tábor – Velmi dobrý výkon i přes prohru ve Vlašimi (1:2) podal v dresu druholigového FC Táborsko brankář Martin Janáček, který je v husitském městě na hostování z Dynama ČB. Vytáhlý gólman s fotbalem začínal v Cehnicích (10 km od Strakonic), kde...

 

Na úvod jara přišla prohra Táborska ve Vlašimi

neděle, 6. března 2022, 21:43ČlánkyFNL
 

Vlašim - Prohospodařený první poločas, kontaktní penaltový gól před odchodem do poločasových šaten, zlepšený projev pro přestávce a výborný výkon brankáře Martina Janáčka. (Technologická společnost Livesport ho vyhlásila mužem zápasu.) To jsou...

 

Vedení FC MAS Táborsko vypsalo pro hráče prémie, pokud skončí ve druhé lize do 6. místa

středa, 2. března 2022, 10:55ČlánkyFNL
 

Táborsko – S řadou zásadních změn vstoupí FC MAS Táborsko do jarní části sezony 2021/22. Klub jako takový se v létě 2022 hodlá s největší pravděpodobností zbavit firmy MAS ve svém názvu.

 

Generálku Táborska rozhodly dva rychlé góly

sobota, 26. února 2022, 21:30ČlánkyFNL
 

Sezimovo Ústí - Už za týden bude hrát A tým FC MAS Táborsko první letošní mistrovský zápas ve Vlašimi. K poslednímu přípravnému utkání si pozval do areálu Soukeník třetiligový SK Benešov.

 

Nový kondiční trenér Ondřej Hamada: Práci v Táborsku primárně považuji za obrovskou výzvu!

pátek, 25. února 2022, 16:51ČlánkyFNL
 

Táborsko - Realizační tým FC MAS Táborsko posílil mladý, ambiciózní kondiční trenér Ondřej Hamada původem ze severních Čech. "Jsem spokojený a natěšený do práce," svěřil se mj. v prvním rozhovoru.

 

Daniel Kosek: V Táborsku se těším na vše, co přijde

středa, 23. února 2022, 10:19ČlánkyFNL
 

Táborsko - Na hostování s opcí přišel do FC MAS Táborsko talentovaný obránce či záložník, rodák z Pardubic Daniel Kosek, 20 let (nar. 19. 5. 2001).

 

Ofenzivu FC MAS Táborsko osvěží brazilský křídelník Yuri Lellis

pondělí, 21. února 2022, 15:57ČlánkyFNL
 

Táborsko - Do kádru A týmu FC MAS Táborsko přibyl další cizinec. Smlouvu s klubem podepsal 24letý Yuri Lellis z Brazílie (nar. 9. března 1997).

 

Dres Táborska bude oblékat staronový záložník Liepa

středa, 16. února 2022, 19:12ČlánkyFNL
 

Táborsko - Staronovou posilu má druholigový A tým FC MAS Táborsko. Je jí za měsíc 24letý lotyšský středopolař Kristaps Liepa z Lotyšska.

 
Reklama
Reklama