Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Marek Icha je v reprezentaci ČR U20, Šimon Pecháček a Adam Provazník v U21 mezi náhradníky

 
středa, 25. srpna 2021, 11:37

Českou reprezentaci do 20 let čeká ve čtvrtek 2. září od 16:30 v Jablonci nad Nisou úvodní zápas v rámci nové sezóny mezinárodních přípravných utkání proti Německu. Mezi své svěřence trenér Jiří Žilák povolal také Marka Ichu z FC MAS Táborsko.

„Marek si nominaci zaslouží. Poslední dva mistrovské zápasy odehrál výborně,“ uvedl ředitel FCT Josef Holub. „Je to odměna pro všechny trenéry, kteří se podíleli na jeho výchově. Velké poděkování patří i Jihočeskému kraji, který pravidelně podporuje finanční částkou Sportovní centrum mládeže, díky čemuž se nastavily programy TALENT a FUTURE, kterých byl Marek součástí. Věříme, že na něj navážou další mládežníci, kteří na sobě pracují v dorosteneckých kategoriích. Je to příslib do budoucnosti,“ dodal Josef Holub.

Tomu udělali radost i Šimon Pecháček a Adam Provazník, kteří jsou náhradníky v týmu ČR U21 nového kouče Jana Suchopárka. V prvních dvou zápasech (2. a 6. září) se utkají čeští mladíci se Slovinskem a Albánií. Oba zápasy se hrají na stadionu v Českých Budějovicích, oba mají výkop shodně v 18 hodin.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto Jan Škrle
 


 
Reklama