Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko hlásí dvě posily: Kopečného z Dynama a Portugalce Mirandu

 
středa, 11. srpna 2021, 13:36

Tábor – Vedení FC MAS Táborsko se domluvilo s SK Dynamo České Budějovice na hostování hráče Miloše Kopečného do konce podzimní části sezóny. Příchod krajního obránce či záložníka je výrazem nedávno podepsané smlouvy o spolupráci mezi kluby.

Sedmadvacetiletý Miloš Kopečný je zkušeným hráčem, který má i 4 starty v Evropské lize za Zlín, kde se potkal s Traorém nebo Džafićem, bývalými hráči Táborska. „Jsem moc rád, že můžu pomoci Táborsku k co nejlepším výsledkům a k co nejrychlejší záchraně ve F:NL,“ řekl Kopečný. Trenér Táborska Miloslav Brožek hráče charakterizoval jako pohyblivého, pracovitého fotbalistu, jehož příchod vítá.

Táborsko dále zaregistrovalo 25letého ofenzivního záložníka jménem Ricardo Rafael Costa Miranda, který naposledy působil v klubu FC Vilaverdense, kde byl kapitánem. Hráč má za sebou angažmá v rumunských klubech nebo v Ománu.

Miloš Kopečný i Rafael Miranda nastoupí v dresu Táborska už ve středu 11. srpna v utkání MOL Cup v Sedlčanech. Začátek duelu je v 18.00.

Napsal(a) Luboš Dvořák | Foto FC MAS Táborsko