Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Ratibořští našlápli k výhře v první půlhodince

úterý, 28. března 2017, 12:39ČlánkyI. B třída
 

V úvodním duelu jara hostily Ratibořské Hory rezervu Třeboně (Břilice). Zásluhou vydařeného nástupu, který korunovaly dvěma góly, získaly důležité body k posunu do klidného středu tabulky D skupiny I. B třídy.

 

Stachy přibrzdily Volyni a vzdálily se sestupovému pásmu

pondělí, 27. března 2017, 20:38ČlánkyI. B třída
 

Na horké volyňské půdě se nevyhrává, navíc proti sobě nastoupily týmy s opačnými ambicemi. Domácí byli jasným favoritem, ale hosté konečně přes zimu potrénovali a přijeli se poprat o body.

 

Trhosvinenský Josef Kurali odstřelil hattrickem Kaplici

pondělí, 27. března 2017, 18:39ČlánkyI. B třída
 

V prvním jarním kole na sebe v boji o čelo tabulky narazily dva Spartaky. Do Kaplice zavítaly totiž Trhové Sviny. Po bodech prahli hráči obou celků, nakonec si všechny tři, a to zcela po zásluze, odvezli hostující fotbalisté.

 

I. třídy vstoupily do odvet. N. Včelnice podlehla Veselí. Stachy vyloupily Volyni

neděle, 26. března 2017, 21:40I. A třídaI. B třída
 

Při startu B skupiny I. A třídy na sebe narazila dvě nejlepší mužstva. Vedoucí N. Včelnice prohrála s druhým Veselím a její náskok na špici se zmenšil na jediný bod. Slávisté vyhráli derby v Nemanicích a Planá si poradila s béčkem Roudného. V B...

 

Kaplice porazila v generálce rakouský Reichenau

úterý, 21. března 2017, 14:31ČlánkyI. B třída
 

K poslednímu přípravnému utkání měli Kapličtí zavítat k našim jižním sousedům do Rakouska. V sobotu dopoledne ovšem zástupci rakouského Reichenau oznámili, že po vydatném dešti nemají hřiště způsobilé. Zápas se tedy odehrál v Kaplici, bohužel se...

 

Kaplice porazila v přípravě Lomnici. Janura se trefil dvakrát

úterý, 14. března 2017, 13:27ČlánkyI. B třída
 

V dalším přípravném střetnutí na jarní část sezóny se utkaly dva týmy hrající I. B třídu. Jednalo se konfrontaci skupin A s D.

 

Čkyně i přes náročné soustředění zvládla zápas ve Strakonicích

úterý, 7. března 2017, 19:22ČlánkyI. B třída
 

Z tradičního soustředění si Čkyně v sobotu odskočila poměřit síly na umělku do Strakonic s místním Juniorem, který vede I. B třídu, skupinu A. Ve svém druhém letošním utkání opět zvítězila.

 

Mladíci dělají Vaníkovi radost. Kamenný Újezd míchal finálovými kartami

čtvrtek, 2. března 2017, 19:24I. B třídaTurnaje
 

Fotbalisté Sokola Kamenný Újezd se v nedělním střetnutí turnaje na Hluboké předvedli v tom nejlepším světle. V derby deklasovali sousedy z Boršova a náležitě si vylepšili pošramocenou reputaci v zakončování.

 

Kaplice završila soustředění v Třeboni zápasem s béčkem domácí Jiskry

úterý, 21. února 2017, 06:59I. B třída
 

Od čtvrtka byli Kapličtí fotbalisté na soustředění v Třeboni, které zakončili v neděli přípravným duelem s domácí rezervou.

 

Kuriózní vlastenec jankovské rezervy zařídil Lhenicím vyrovnání

pondělí, 20. února 2017, 15:22I. B třída
 

V Prachaticích si to v přátelském utkání rozdaly v neděli odpoledne celky Lhenic a jankovské rezervy. Přestože padly dva góly z kopaček jednoho týmu, skončilo toto derby remízou 1:1. To proto, že vyrovnávací trefu Lhenic zařídil velice kuriózním...

 
Reklama
Reklama