Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. třídy: Sedlec remizoval ve Čkyni, ve Lhenicích se nedohrálo pro bouřku

neděle, 14. května 2017, 17:55ČlánkyI. A třídaI. B třídaAktuálně
 

AKTUALIZOVÁNO - Oblastní I. třídy pokračovaly 21. kolem. V boji o čelo v B skupině I. B třídy uhrál vedoucí Sedlec bod ve Čkyni a udržel si minimální odstup od svých pronásledovatelů. Smírně skončila derby mezi Lokomotivou a Slavií a sousedů...

 

Kamenný Újezd ztratil s Kaplicí dvoubrankový náskok

středa, 10. května 2017, 20:11ČlánkyI. B třída
 

Po nedělní výhře nad Chlumem zavítali Kapličtí v pondělí k dohrávanému střetnutí na hřiště Kamenného Újezda. V deštivém počasí viděla slušná divácká návštěva zajímavou fotbalovou podívanou, ke které přispěli hráči obou týmů.

 

Čkyně vyprovodila Vacov devítkou

středa, 10. května 2017, 19:37ČlánkyI. B třída
 

Dohrávka 19. kola se v pondělním propršeném odpoledni odehrávala v plné režii domácích. Hráči Čkyně si otevřeli střelnici hned z kraje utkání, celý zápas hraný prakticky na jednu branku dopadl debaklem 9:0. Pojďme se podívat na to, jak se všechny...

 

Ratibořské Hory si komplikují konec jara

středa, 10. května 2017, 19:16ČlánkyI. B třída
 

O prodlouženém víkendu čekaly na ratibořský tým dva zápasy. V obou, doma se Slavonicemi a v Jistebnici, vyšel bodově naprázdno a velmi se přiblížil sestupovým příčkám, což přidělalo vrásky na čele trenérské dvojice Hoffmann – Fučík.

 

Stachy položil na kolena gól v poslední minutě

středa, 10. května 2017, 19:06ČlánkyI. B třída
 

V pondělní dohrávce se hrálo v Sousedovicích na velmi těžkém terénu a za stálého deště. Oba týmy tak spíše spoléhaly na defenzivu, protože míč se v loužích zastavoval a hrozily tak chyby v rozehrávce.

 

Dvanáctigólová přestřelka vítězná pro Volyňské

středa, 10. května 2017, 07:01ČlánkyI. B třída
 

V málo vídanou přestřelku se zvrhla pondělní dohrávka I. B třídy (sk. B) mezi Lhenicemi a Volyní. Padlo v ní úctyhodných tucet gólů a pilnější v tomto směru byli hosté.

 

Výborného Bartizala překonal jen Kolář. Spartakovcům vystřelil návrat do čela

úterý, 9. května 2017, 23:12ČlánkyI. B třída
 

Do Trhových Svinů přijeli Novoveští značně oslabeni, jelikož marodka stále přetrvává. Nemohl se dostavit ani jejich nejlepší střelec Procházka, který si odbýval pracovní povinnosti v Prostějově. Do zápasu vstupovali hosté v roli mírného outsidera.

 

Junior nezaváhal ve Smetanově Lhotě. B třídu vede o sedm bodů

úterý, 9. května 2017, 22:29ČlánkyI. B třída
 

V utkání dvou mužstev z opačných pólů tabulky C skupiny I. B třídy dokázal vedoucí strakonický Junior splnit roli favorita a porazil předposlední „Smetanku“ 4:0. Náskok na špici zvýšil už na sedm bodů.

 

Povinné body s posledním Chlumem zůstaly v Kaplici

úterý, 9. května 2017, 21:04ČlánkyI. B třída
 

V neděli odpoledne do Kaplice zavítal beznadějně poslední celek tabulky. Domácí v pozměněné sestavě nemohli brát z tohoto duelu nic jiného než plný bodový zisk.

 
Reklama