Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Chvalšiny nestačily na Kaplici. Spartak stále drží třetí příčku

středa, 14. června 2017, 16:35ČlánkyI. B třída
 

Dobrou formu z posledních zápasů chtěli Kapličtí potvrdit i v domácím střetnutí s celkem Chvalšin. Minulý týden chtěli spartakovci oplatit podzimní prohru Dřítni a to se povedlo. Stejný záměr pak měli v tomto duelu.

 

Strakoničtí neuhlídali rohové kopy Sepekova

středa, 14. června 2017, 15:50ČlánkyI. B třída
 

Jistý vítěz I. B třídy, skupiny C, zajížděl v předposledním kole do Sepekova. Trenér Junioru Strakonice Cimrhanzl poslal na hřiště od začátku tři dorostence a hráče, kteří nebyli vytížení v předešlých zápasech, a i v obraně udělal několik změn.

 

Ratibořští věří, že nebudou potřebovat bod jistoty

středa, 14. června 2017, 14:04ČlánkyI. B třída
 

Poslední důležitý krok k záchraně se Ratibořským učinit nepodařilo a vzhledem k avizovanému zařazení Táborska B do krajského přeboru musí doufat, že z divize nespadne žádný jihočeský klub a z D skupiny I. B třídy bude sestupovat pouze poslední...

 

Mladá Vožice se vrátila ze Slavonic s debaklem

středa, 14. června 2017, 06:47ČlánkyI. B třída
 

Krutou lekci z produktivity dostal vožický Sokol na hřišti Slavonic. Po divokém začátku, kdy už do deváté minuty byly k vidění tři góly, vyhráli domácí vysoko 6:1.

 

Korektury v sestavě se vyplatily. N. Ves vyhrála s K. Újezdem

úterý, 13. června 2017, 23:51ČlánkyI. B třída
 

Fotbalisté Nové Vsi odjeli v neděli odpoledne ke svému poslednímu venkovnímu zápasu, a to na hřiště TJ Sokol Kamenný Újezd. Hrálo se ve velikém vedru na krásně připraveném pažitu, který by mohla závidět i mužstva z vyšších soutěží!

 

I. třídy: Nová Včelnice si po dlouhých 70 letech zahraje v krajském přeboru

neděle, 11. června 2017, 19:54ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

AKTUALIZOVÁNO - Nadmíru vydařený týden prožili fotbalisté TJ Nová Včelnice, kteří získali double. Ve středu přejeli v odvetě finále krajského poháru Planou opět 4:0 a v sobotu výhrou nad Loko ČB si definitivně zajistili účast mezi krajskou...

 

Nováčci se rozešli bez gólů

středa, 7. června 2017, 18:52ČlánkyI. B třída
 

Po čtyřech porážkách v řadě a s okleštěnou sestavou cestovala Nová Ves do Chvalšin. Souboj dvou nováčků I. B třídy a loňských okresních šampionů skončil dělbou bodů.

 

Rozjetá Westra Lhenickým bodovat nedovolila

středa, 7. června 2017, 09:35I. B třída
 

Domácí pokračovali ve vítězné sérii a nepřerušili ji ani lheničtí hráči. Sice šli do vedení, ale nakonec přesvědčivě zvítězili v šestém zápase v řadě. Hattrickem tomu výrazně napomohl M. Glazunov.

 
Reklama
Reklama