Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Nováčci se rozešli bez gólů

středa, 7. června 2017, 18:52ČlánkyI. B třída
 

Po čtyřech porážkách v řadě a s okleštěnou sestavou cestovala Nová Ves do Chvalšin. Souboj dvou nováčků I. B třídy a loňských okresních šampionů skončil dělbou bodů.

 

Rozjetá Westra Lhenickým bodovat nedovolila

středa, 7. června 2017, 09:35I. B třída
 

Domácí pokračovali ve vítězné sérii a nepřerušili ji ani lheničtí hráči. Sice šli do vedení, ale nakonec přesvědčivě zvítězili v šestém zápase v řadě. Hattrickem tomu výrazně napomohl M. Glazunov.

 

Vlastní gól v závěru stál Ml. Vožici vítězství

středa, 7. června 2017, 07:11ČlánkyI. B třída
 

Hubenou jarní bilanci vylepšili Mladovožičtí v okresním derby s Jistebnicí jen o bod. Blízko měli k druhé jarní výhře, ale smolný „vlastenec“ stanovil remízu.

 

Čkyně veze ze Strunkovic všechny body

úterý, 6. června 2017, 20:29ČlánkyI. B třída
 

I. B třída se blíží kvapem do konce. V sobotním odpoledni se ve 24. kole skupiny B odehrál souboj mezi strunkovickým Blaníkem a hosty ze Čkyně. Domácím se na jaře vůbec nedaří, Čkyně je na tom o poznání lépe, ale jarní jízda se zadrhla. Z...

 

Třemi body z Malšic jsou Ratibořští z nejhoršího venku

úterý, 6. června 2017, 20:01ČlánkyI. B třída
 

Z Malšic si Ratibořské Hory odvezly nesmírně cenné tři body v boji o záchranu I. B třídy. Ve 42. minutě sice vedly již 3:0, soupeř ale v závěru prvního a v úvodu druhého poločasu snížil na rozdíl jediné branky, ale hosté již velmi cenné vítězství...

 

Ve Stachách se hrálo kvůli svatbě dopoledne, Zliv srovnala v oslabení

úterý, 6. června 2017, 19:48ČlánkyI. B třída
 

Domácí Stachy jsou již v klidu, bez sestupových starostí, kdežto Zlivští fotbalisté jsou zatím v pásmu sestupu. Přesto se zachovali jako gentlemani, když kvůli svatbě domácího hráče odsouhlasili přesunutí začátku utkání na dopoledne. Na krásně...

 

Strakonický Junior zná postupové oslavy nazpaměť. Vyšší soutěž vítal počtvrté za sebou!

pondělí, 5. června 2017, 16:53ČlánkyI. B třída
 

Postupová série Junioru Strakonice neskočila po mistrovském hattricku v okresních soutěžích (IV., III. třída, OP) ani v oblastní I. B třídě. Strakoničtí od začátku sezony plnili roli favorita a zaslouženě se těší do I. A třídy.

 

Kaplice bez milosti rozstřílela Dříteň

pondělí, 5. června 2017, 11:30I. B třída
 

V neděli odpoledne přivítali Kapličtí v dalším kole oblastní I. B třídy hosty z Dřítně. V podzimním duelu brali tři body Dříteňští, před vlastními fanoušky chtěli spartakovci svému soupeři porážku oplatit.

 

I. třídy: N. Včelnici dělily dvě minuty od postupu, Strakonice slavily ve Štěkni

neděle, 4. června 2017, 20:08ČlánkyI. A třídaI. B třídaAktuálně
 

AKTUALIZOVÁNO - Sobotní zápasy oblastních tříd přinesly jméno dalšího vítěze. Junior Strakonice vyhrál u poslední Štěkně a postoupil počtvrté v řadě! V nadcházející sezoně se bude na Křemelce chodit na A třídu. Pouhé dvě minuty dělily od postupu...

 
Reklama