Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Mladá Vožice se vrátila ze Slavonic s debaklem

 
středa, 14. června 2017, 06:47

Krutou lekci z produktivity dostal vožický Sokol na hřišti Slavonic. Po divokém začátku, kdy už do deváté minuty byly k vidění tři góly, vyhráli domácí vysoko 6:1.

Utkání hodnotí jednatel a sekretář mladovožického klubu Jan Černý:  „Ve Slavonicích jsme neodehráli dobrý zápas a vysoko prohráli. Do utkání jsme měli špatný vstup a hned ve 2. minutě po naší ztrátě jsme inkasovali. 1:0. Po pár minutách se nám podařilo vyrovnat, v 8. minutě si všiml vyběhnutého domácího brankáře Štěpán Kukla a téměř z půlky hřiště ho přehodil, 1:1. Ale bohužel hned minutu na to domácí hned z prvního útoku po rozehrání se znovu po naší chybě ujali vedení 2:1. Od té chvíle jsme byli jako opaření a domácím tam padlo všechno, do čeho kopli. A tak se Slavonickým do přestávky povedlo ještě vedení navýšit. Ve 21. a 25. minutě, to bylo 4:1. Do přestávky již branka nepadla a do šaten jsme šli za tohoto nepříznivého stavu. Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že s nepříznivým skórem chceme něco udělat. Ale žádné z našich zakončení nemělo patřičné parametry a brankou neskončilo. To domácím se dařilo, na co sáhli a přidali ještě dvě branky v 75. a 88. minutě. A my si tak ze Slavonic vezeme vysokou porážku. V sobotu 17.6 od 17 hodin hrajeme doma v Souhradí poslední zápas sezony, v němž budeme chtít zvítězit. Všichni jste srdečně zváni.“

Sokol Slavonice - Sokol Mladá Vožice 6:1 (4:1)

Góly: 2., 9. a 75. Balík, 21. Chalupa, 25. Hromada, 88. Trávníček - 8. Š. Kukla. Rozhodčí: Zavadil – Dvořák, Havlík. ŽK: P. Kukla, Hanzal (MV). Diváků: 60.

Ml. Vožice: Hanzal – Marek, Břenda, Krch, Kášek – P. Kubále, Š. Kukla, M. Kříženecký, T. Dušek – P. Kukla, Kuchař (68. Fiala).

Napsal(a) Redakce