Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Ratibořským došly v desíti síly

středa, 23. srpna 2017, 07:52ČlánkyI. B třída
 

Nového trenéra ratibořského týmu Milana Balíka čekaly v prvním utkání nové sezony velké starosti. Bez omluvy se nedostavili tři hráči základní sestavy, a protože se před utkáním omluvilo také několik nominovaných náhradníků, byli nuceni nastoupit...

 

Skromný Petr Janura: Je férové přiznat pravdu. Třeba se toho mladí chytnou

úterý, 22. srpna 2017, 21:05ČlánkyRozhovoryI. B třída
 

Zkušený fotbalista a hráč FK Spartak Kaplice v důležité chvíli zápasu I. B třídy s TJ Slavoj Ledenice zašel za rozhodčím a soupeři přiznal gól, který po krásné střele nebyl z daných úhlů pro rozhodčí viditelný. Takové gesto fair play předvedl...

 

V buchtářsko-peckářských derby se rivalové o vítězství podělili

úterý, 22. srpna 2017, 10:18ČlánkyOkresyI. B třída
 

Los soutěží poslal v úvodním kole lhenický A tým v I. B třídě i okresní B tým do Netolic. Nakonec oba soupeři z víkendu berou tři body.

 

Čkyně vstoupila do sezony vítězně, ve Volyni bodovala po výsledku 0:1

úterý, 22. srpna 2017, 09:16ČlánkyI. B třída
 

Čkyně má za sebou vstupní zápas do nového ročníku oblastní I. B třídy. Ve Volyni zvítězila brankou Romana Vojty 0:1 a nebýt výborně chytajícího domácího gólmana Mráze, odjížděli by hosté s ještě výraznějším výsledkem.

 

Sportovní gesto Petra Janury, sudímu přiznal inkasovanou branku. Kaplice prohrála s Ledenicemi

pondělí, 21. srpna 2017, 12:06ČlánkyI. B třída
 

Posledním zápasem druhého kola, prvního hraného, v A skupině I. B třídy bylo nedělní střetnutí mezi Kaplicí a Ledenicemi.

 

I. třídy: Kovářov vyhrál derby okresních nováčků, dokonalý obrat Lišova v oslabení

neděle, 20. srpna 2017, 22:05ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Do dalšího ročníku oblastních tříd se zapojilo 84 mužstev. Hned při startu soutěží došlo k několika zajímavým výsledkům. Nejvyšší výhru si připsaly Mirovice nad Řepčí (7:0), nejvyšší domácí porážku utržila Dříteň od Sousedovic (1:6), navíc si...

 

Ledenice zahajují sezonu v Kaplici. Cíl je hrát do 3. místa

neděle, 20. srpna 2017, 14:19ČlánkyRozhovoryI. B třída
 

Fotbalisté Slavoje Ledenice mají před sebou první zápas, kdy dnes od 17 hodin vyběhnou na hřiště Kaplice. V předsezonním rozhovoru bilancuje nad týmem trenér Pavel Vajgel, který postrádá posily.

 

Nová Ves posílila o dva hráče a chce se znovu držet v popředí B třídy

čtvrtek, 17. srpna 2017, 14:50ČlánkyI. B třída
 

Dva noví hráči a stejné ambice má TJ Nová Ves do nadcházejícího ročníku I. B třídy. Druhou sezonu v krajské soutěži zahájí sobotním zápasem u staronováčka v Klikově.

 

Kaplice prohrála v generálce s Lomnicí

úterý, 15. srpna 2017, 00:09ČlánkyI. B třída
 

V posledním přípravném duelu se v neděli odpoledne utkala Lomnice s Kaplicí. V zimní generálce zvítězili Kapličtí. I když se jednalo o poslední přípravu ani jeden z trenérů neměl k dispozici kompletní kádr. Domácí odehráli zápas s jedním mužem na...

 
Reklama
Reklama