Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Divizní Soběslav odhlásila béčko z I. B třídy, černé mraky se drží nad Nemanicemi

sobota, 10. září 2022, 09:46ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Krajské soutěže mají od posledního zasedání STK na kraji o jednoho účastníka méně. Zástupci Spartaku Soběslav zaslali sdělení, že kvůli nedostatku hráčů odhlašují B-týmu mužů z I. B třídy.

 

Souboj nováčků ovládli hosté z Jistebnice

úterý, 6. září 2022, 22:11ČlánkyI. A třída
 

Třebětic - Ze souboje dosud neporažených nováčků vyšli lépe hosté z Jistebnice. Divokou přestřelku v Třeběticích zlomili na svou stranu, vyhráli 3:5 a získali historicky první tři body v I. A třídě.

 

Meteor doma nezaváhal ani s Dačicemi

úterý, 6. září 2022, 20:32ČlánkyI. A třída
 

Tábor - Fotbalisté táborského Meteoru se ve 3. kole 1.A třídy utkali na domácím hřišti s tradičním soupeřem, kterým jsou Dačice. Ty v dosavadních dvou zápasech nepoznaly hořkost porážky, když nejprve vyhrály v Kovářově 1:3 a poté v domácím...

 

Chýnov potvrdil doma proti Čtyřem Dvorům roli favorita

úterý, 6. září 2022, 09:11ČlánkyI. A třída
 

Chýnov - Chýnovský celek soupeře ze Čtyř Dvorů jasně přehrál a zaslouženě získal všechny tři body.

 

Strunkovičtí potrestali v prvním poločase kaplické chyby a brali tři body

pondělí, 5. září 2022, 20:42ČlánkyI. A třída
 

Strunkovice nad Blanicí - První zápas na soupeřově hřišti čekal v neděli odpoledne kaplické fotbalisty. Spartakovci se představili ve Strunkovicích. Domácí byli favority střetnutí.

 

Táborský Meteor prohrál vysoko v Bernarticích

úterý, 30. srpna 2022, 22:38ČlánkyI. A třída
 

Bernartice - Ve druhém kole vyrazili fotbalisté Meteoru k neoblíbenému soupeři, kterým je mužstvo Bernartic. Utkání nabídlo dost šancí na obou stranách, ty ale proměňovalo pouze domácí družstvo, a tak zápas skončil jasným vítězstvím Bernartic 4:0.

 

S podmáčeným terénem se lépe vyrovnali fotbalisté Nové Vsi

úterý, 30. srpna 2022, 11:13ČlánkyI. A třída
 

Netolice - Ve druhém soutěžním utkání na sebe narazili celky Netolic a Nové Vsi. Nutno poznamenat, že hrací plocha byla podmáčená z deště, který se přehnal den před utkáním. A aby hřiště nevyschlo, začalo na začátku utkání znovu silně pršet.

 

I druhé utkání sehráli Kapličtí doma, se Čkyní brali i přes dvojnásobné oslabení bod

pondělí, 29. srpna 2022, 16:12ČlánkyI. A třída
 

Kaplice - V loňské sezóně ve vzájemných duelech brali všechny tři body vždy hosté. Toto chtěli Spartakovci změnit a na výhrou nad Lhenicemi navázat dalším tříbodovým ziskem. Čkyně v prvním kole obrala nerozhodným výsledkem o body favorizované...

 

Meteor rozdrtil v úvodním zápase nové sezóny Nemanice

středa, 24. srpna 2022, 21:57ČlánkyI. A třída
 

Tábor - V prvním kole nové sezóny přivítal Meteor na svém hřišti Nemanice. Soupeř, který loni s Meteorem v Čekanicích padl 1:6 a doma 1:2 přijel na zápas bez pár hráčů, kteří bývali v minulých ročnících tahouny. To bylo vidět i na stylu hry...

 
Reklama