Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Videoreport z duelu SK Jankov – TJ Dražice

sobota, 16. září 2023, 10:19ČlánkyKrajský přeborJF TV
 

Fotbalisté Jankova porazili ve čtvrteční dohrávce 4. kola krajského přeboru poslední Dražice 2:0 a poprvé letos zvítězili v domácí Precis aréně. Dražice prohrály popáté za sebou, i když v utkání nebyly horším týmem.

 

Fotbalové hřiště v Semicích projde výraznou proměnou

pátek, 15. září 2023, 15:52ČlánkyKrajský přebor
 

Semice – Hřiště v Semicích, které jsou součástí Písku, se po půl století činnosti dočká zásadní rekonstrukce a modernizace. Uplynulý víkend se oba celky mužů rozloučily s domácím stánkem posledními zápasy. Na další dojde až v příští sezoně.

 

Ohlasy hráčů po zápase Jankova proti Dražicím

pátek, 15. září 2023, 14:10ČlánkyKrajský přeborJF TV
 

Kapitán Dražic Jiří Štecher a jankovský útočník Pavel Hájek hodnotí čtvrteční dohrávku 4. kola krajského přeboru, ve které byl šťastnější domácí celek. Góly Hájka a střídajícího Kociana zvítězil 2:0.

 

KP: Jankov v dohrávce zdolal Dražice. Hosté trefovali jen brankovou konstrukci

čtvrtek, 14. září 2023, 22:42ČlánkyKrajský přebor
 

Jankov – Napotřetí se dočkali. Fotbalisté Jankova porazili ve čtvrteční dohrávce 4. kola krajského přeboru poslední Dražice 2:0 a poprvé letos zvítězili v domácí Precis aréně. Dražice prohrály popáté za sebou, i když v utkání nebyly horším týmem.

 

Tomáš Tauber se vrátil na známou adresu a opět střílí góly za Hlubokou

čtvrtek, 14. září 2023, 13:04ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Hluboká nad Vltavou – Výraznou posilu z třetiligového béčka Táborska získal aktuální lídr krajského přeboru na konci srpna. Ambiciózní tým se posílil o 29letého útočníka Tomáše Taubera, který se po pěti letech oklikou přes Č. Krumlov, zastávku v...

 

Trenéři komentují zápasy krajského přeboru

úterý, 12. září 2023, 21:25ČlánkyKrajský přebor
 

Jihočeský kraj – Fotbalisté Hluboké nezaváhali ve Strakonicích a pátou výhrou po sobě se dostali poprvé do čela tabulky. Nahrála tomu nečekaná ztráta Roudného, s Milevskem nevyužilo poločasovou přesilovku a přišlo o dva body. Počtvrté v řadě...

 

KP: Milevsko o desíti ubránilo plichtu v Roudném, první góly Dražic k bodům nevedly

neděle, 10. září 2023, 18:36ČlánkyKrajský přebor
 

Jihočeský kraj – Semice ani v pátém střetnutí nedokázaly bodovat, když nestačily na nováčka Třebětice. Poprvé klopýtlo do té doby suverénní Roudné, které nezužitkovalo poločasovou přesilovku proti Milevsku. Olešník podruhé nadělil „bůra“. Po...

 
Reklama
Reklama