Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Snad se nám budou vyhýbat zranění, doufají v Dražicích

 
úterý, 31. března 2020, 13:19

Dražice – Klub z Táborska se v posledních dvou dekádách zařadil mezi stabilní účastníky krajského přeboru (třikrát slavil titul), do něhož postoupil v roce 2000 místo odhlášeného Vimperka. A až na jednu výjimku a roční působení v I. A třídě je jeho stálým účastníkem. Po minulém podzimu skončil osmý, ale start jara se odložil kvůli pandemii Covid–19. „Vypadá to pro nás všechny dost nepříznivě, spíše se nezačne. Zdraví je na prvním místě, a to rozhodne,“ odhaduje vedoucí ražického týmu Vlastimil Stuchlík.

Jak jste spokojeni s průběhem zimní přípravy?
Zimní přípravu jsme absolvovali především v naší dražické sportovní hale a výběhy, ale bohužel docházka dosti pokulhávala. Jinak jsme odehráli tři přípravná utkání na umělce v S. Ústí.

Došlo v kádru k nějakým změnám. Co si od případných posil slibujete?
Odešel Jan Vlašin, který se vrátil domu na Moravu, a na pracovně studijní pobyt odcestoval Lukáš Stuchlík. Na poslední chvíli těsně před původním začátkem soutěže přišli dva kluci, Breda a Šmitmajer, takže nebyl ani prostor se ukázat. Doufejme, že příležitost bude co nejdříve a kluci se poperou o první jarní body.

Jakým fotbalem byste se chtěli v jarní části prezentovat a co je vaším cílem?
Bylo by fajn zopakovat podzimní začátek soutěže, abychom se usadili v klidném středu tabulky. Důležité bude samozřejmě, aby se klukům vyhýbala zranění, ta nám dost komplikovala podzim. Ale hlavně jako vždy se pokud možno fotbalem bavit a fanouškům dělat co nejvíce radosti.

ZMĚNY V KÁDRU

Přišli: Milan Breda (Rat. Hory), Jakub Šmitmajer (Albrechtice)
Odešli: Jan Vlašin (Horní Kounice), Lukáš Stuchlík (studium v zahraničí)

SOUPISKA TJ DRAŽICE

Brankáři: Michal Baka, Jakub Šmitmajer
Obránci: Marian Horka, Michal Hojdar, Tomáš Bareš, Erik Böhm, Marek Kouřil
Záložníci: Miloš Veselý, Tomáš Hořejší, Daniel Štecher, Petr Novotný, Michal Šimák, Matyáš Stuchlík, Milan Breda
Útočníci: Jan Kromka, Jiří Štecher, Lukáš Stuchlík, Michal Mareš

Realizační tým
Hrající trenér:
Tomáš Hořejší. Asistent: Miloš Veselý. Vedoucí mužstva: Vlastimil Stuchlík. Kustod: František Ursacher.

Napsal(a) Michal Průcha | Foto Daniel Pekař
 


 
Reklama