Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vyrovnaný souboj rozhodl pro Hlubokou Tomáš Adam

středa, 3. května 2017, 12:10ČlánkyKrajský přebor
 

V dalším kole krajského přeboru zavítaly Čimelice na Hlubokou. Za pěkného, ale větrného počasí začali domácí utkání lépe a tlačili se dopředu. Hosté hru vyrovnali a sami měli několik příležitostí. Nakonec rozhodl ve prospěch domácích jediný gól.

 

Hluboká slavila desátou domácí výhru s Čimelicemi

neděle, 30. dubna 2017, 20:14ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Jediné nedělní střetnutí Ondrášovka krajského přeboru svedlo proti sobě Hlubokou a Čimelice. Svěřencům Františka Cipra se v podzámčí daří a v zápase s minimem šancí na obou stranách vyhráli Adamovým gólem 1:0.

 

KP: Rudolfov porazil J. Hradec 2:1, Soběslav po skvělém úvodu veze výhru z Milevska

sobota, 29. dubna 2017, 18:42ČlánkyKrajský přeborAktuálně
 

Z větší části odložené 23. kolo krajského přeboru mělo v sobotu na programu pouze dvě utkání. Od 16 hodin se na českobudějovickém Složišti utkal Rudolfov s J. Hradcem. Zápas, ve kterém si oba týmy znovu zvykaly na nový povrch, nenabídl bůhvíjaký...

 

Soběslav v Milevsku klopýtne, předpovídá Jiří Orlíček

pátek, 28. dubna 2017, 12:30ČlánkyKrajský přebor
 

Víkendové kolo KP přinese řadu zajímavých utkání, pokud ovšem počasí dovolí. Jedním by mělo být i střetnutí v Milevsku, kam přijede vedoucí Soběslav. Počasí nepřeje, ale krajský svaz nemíní kolo plošně zrušit. Rozhodne se v pátek. Sledujte náš web.

 

Katovice ani my jsme nechtěli hrát údržbu, chválil si soběslavský halv Pavel Nohava

pátek, 28. dubna 2017, 11:10ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Zdá se, že Hajičův tým si už vybudoval téměř neotřesitelné vedoucí postavení a Soběslav může hrát naprosto uvolněně. Je to vidět hlavně na výsledcích. Lví podíl nejenom na bodu z Katovic má středopolař Pavel Nohava. I proto byl zvolen Mužem kola.

 

Čtyři hráči ze zápasu jara figurují v ideální sestavě KP

pátek, 28. dubna 2017, 07:11ČlánkyKrajský přebor
 

Nadprůměrný jarní tahák v Katovicích se odrazil i ve složení ideální sestavy 22. kola Ondrášovka krajského přeboru. Opomenout nejde ani skvělá šňůra Rudolfova.

 

S Ladislavem Fojtíkem přišla na Rudolfov vítězná série

čtvrtek, 27. dubna 2017, 22:57ČlánkyRozhovoryKrajský přebor
 

Rodáka z Břežan u Znojma přivedla na jih Čech vojenská služba u Vajgaru. Tam také Ladislav Fojtík (66) zapustil kořeny. A to nejenom fotbalové, stačil se i oženit. Tvořivý halv měl ale předurčenu lepší kariéru. Postupně sloužil nejen ve Škodě...

 
Reklama