Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Vyrovnaný souboj rozhodl pro Hlubokou Tomáš Adam

 
středa, 3. května 2017, 12:10

V dalším kole krajského přeboru zavítaly Čimelice na Hlubokou. Za pěkného, ale větrného počasí začali domácí utkání lépe a tlačili se dopředu. Hosté hru vyrovnali a sami měli několik příležitostí. Nakonec rozhodl ve prospěch domácích jediný gól.

V 5. minutě přímý kop ale Slavík chytil. Po chvíli se ale hra vyrovnala. Ve 12. minutě střílel Viták těsně nad domácí branku. V 15. minutě se do gólové šance dostal domácí Tauber, leč Slavík byl proti a jeho pokus zlikvidoval. Ve 22. minutě opět Tauber zahrozil po rohovém kopu domácích, ale jeho míč z jeho hlavičky skončil nad brankou Čimelic.

Ve 30. minutě na druhé straně se do šance dostal Listopad, ale jeho střelu domácí brankář Vacl vyrazil na rohový kop. Ve 39. minutě pak po rohovém kopu hlavičkoval Řezáč, ovšem i jeho střelu domácí brankář vyrazil na rohový kop. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhé dějství se dlouho obě dvě mužstva střídala v útočení, ale bezúspěšně. Obrany soupeřů pracovaly velice dobře. Až v 75. minutě po závaru před čimelickou brankou se k odraženému míči dostal střídající Tomáš Adam a přízemní střelou překonal bezmocného Slavika. Vstřelil tak první, a jak se později ukázalo, jediný gól nejenom domácích, ale i celého střetnutí – 1:0. Čimeličtí se sice v závěru snažili o vyrovnání, ale tentokrát se jim to nepodařilo, a tak domácí zvítězili 1:0 zcela po zásluze.

TJ HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – SK SIKO ČIMELICE 1:0 (0:0)

BRANKA: T. ADAM. ROZHODČÍ: KOTALÍK – VYCHODIL, L. EIBL. ŽK: 3:2 (ČERMÍN, ANTOŠ, LEGDAN – VARHAN, NEKL). DIVÁKŮ: 150.

HLUBOKÁ: VACL – ANTOŠ, LEGDAN, ČERMÍN, JONÁŠ – NĚMEC, NITRIANSKÝ, STRÁSKÝ, RUBICK (56. ŘÍHA) – HÁJEK (68. T. ADAM), TAUBER (85. KŘIVÁČEK). TRENÉR FRANTIŠEK CIPRO.

ČIMELICE: SLAVÍK – VITÁK, FARA, M. NĚMEC, ŘEZÁČ – NEKL (67. ZELENKA), HEGENBART, LISTOPAD, VARHAN (62. KÁŠ), SUCHAN (84. PŠENIČKA) – PÁVEC (66. SVOJŠE). TRENÉR TOMÁŠ SMRČINA.

NEJLEPŠÍ HRÁČI: TAUBER, VACL – HEGENBART. 

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Jan Škrle