Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. třídy: Lídr Sedlec odrazil atak Volyně, poslední Chlum obdržel po přestávce sedm gólů!

neděle, 2. dubna 2017, 20:21I. A třídaI. B třída
 

Oblastní třídy měly na pořadu druhé jarní vystoupení. Buchtářsko - peckářské derby skončilo vítězstvím hostujících Netolic v poměru 4:1. Vedoucí Sedlec porazil Volyni a udržel si pětibodový odstup do svých pronásledovatelů. Výhru trhosvinenského...

 

Takový úspěch jsme nečekali, přiznává trenér Veselí Kotyza po výhře v N. Včelnici

čtvrtek, 30. března 2017, 14:05ČlánkyI. A třída
 

Na prahu jarní části na sebe narazila dvě nejlepší mužstva po první polovině I. A třídy, skupiny B. Zasloužený půlmistr z Nové Včelnice hostil druhé exkrajské Veselí. V podzimním klání vyhrála Lokomotiva 4:2.

 

Dražice nezaváhaly v Milevsku. Náskok na čele zvýšily na tucet bodů

středa, 29. března 2017, 18:55ČlánkyI. A třída
 

Za slunečného nedělního počasí zahájili druhou část soutěže fotbalisté lídra TJ Dražice. Navázat na úspěšný podzim chtěli v utkání s Milevskem, jehož béčko okupuje samotný spodek tabulky.

 

Bernartice nepokořily obranu posledního Hradiště a přišly o dva body

pondělí, 27. března 2017, 21:08ČlánkyI. A třída
 

V úvodním jarním 14. kole hostovali Bernartice na písecké umělce a jejich soupeřem jim bylo po podzimu poslední mužstvo soutěže TJ Hradiště. Pro hosty to asi neměl být teoreticky soupeř, se kterým by měli po kvalitní zimní přípravě problémy....

 
Reklama