Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Další bodová ztráta Chýnova, remizoval doma se Slavií Č. Budějovice

úterý, 16. dubna 2024, 12:42ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští se opět trápili až neuvěřitelným způsobem v koncovce a obětavě bojující soupeř si odvezl jeden bod za remízu 1:1.

 

I. třídy: Sokol S. Ústí v přímém souboji sesadil z čela Meteor Tábor. Lhenice vedou už o 13 bodů

pondělí, 15. dubna 2024, 12:42ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Magnetem víkendu bylo sousedské derby v I. A třídě na sezimovoústeckém hřišti Za řekou. Domácí Sokol hostil první Meteor Tábor, ukončil jeho desetizápasovou sérii neporazitelnosti a sám se vyhoupl na vedoucí pozici. Na velice...

 

Trefy Petra Kandla dovedly Lišov za první jarní výhrou

středa, 10. dubna 2024, 18:49ČlánkyI. A třída
 

Lišov – Druhý jarní zápas na domácím hřišti se za krásného slunečného počasí (29 stupňů) odehrál na perfektně připraveném přírodním trávníku městského areálu a byl lišovskými diváky sledován s velkým očekáváním prvního jarního vítězství.

 

I. třídy: Vedoucí celky naplno bodovaly. Volyně promrhala v závěru dvougólový náskok

pondělí, 8. dubna 2024, 13:17ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Oblastní třídy měly o víkendu na pořadu 17. kolo. Bez dvou vyloučených dohrávaly Lokomotiva ČB a Chýnov. Lídři soutěží bez potíží vítězili a udrželi si odstup od pronásledovatelů.

 

Derby v Mladé Vožici patřilo domácím. Hosté z Chýnova završili porážku dvěma vyloučenými

pondělí, 8. dubna 2024, 08:35ČlánkyI. A třída
 

Mladá Vožice – Chýnovští fotbalisté prohospodařili první poločas a ve velmi sledovaném okresním derby v Mladé Vožici ztratili všechny tři body. K tomu navíc přišli v samém závěru o dva vyloučené hráče.

 

Borek se prvních bodů nedočkal, Kaplice byla nad jeho síly

pondělí, 8. dubna 2024, 06:58ČlánkyI. A třída
 

Borek – K dalšímu utkání zavítali Spartakovci v sobotu po ránu na Borek. Tabulkové postavení favorizovalo hostující tým. Kapličtí nastoupili ve shodné sestavě jako v předchozím domácím duelu s Vodňany. Domácí usilovali o první bodový zisk v jarní...

 

I. třídy: Nevídaný zvrat v Netolicích, Bavorov dohrával o devíti. Desetigólová nadílka pro Olešnici

úterý, 2. dubna 2024, 08:34ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – O prodlouženém velikonočním víkendu ztráceli pronásledovatelé Strunkovic, zatímco lídr rozdrtil Sousedovice a na špici znovu odskočil. Vedoucí Meteor Tábor odvezl bod z půdy třetích Dačic, sezimovoústecký Sokol prohrál okresní...

 

Chýnov nezužitkoval dlouhou přesilovku. Lišov si odvezl bod

pondělí, 1. dubna 2024, 07:23ČlánkyI. A třída
 

Chýnovští fotbalisté nepotvrdili tři body z venku s Loko ČB a na domácím hřišti uhráli s obětavě hrajícím celkem z Lišova jen bezbrankovou remízu.

 
Reklama