Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Strakonice trestaly zaváhání Velešínských

pondělí, 28. srpna 2017, 12:59ČlánkyI. A třída
 

V prvním kole si bodově úspěšné týmy daly dostaveníčko ve Velešíně. Tam zavítal ambiciózní nováček ze Strakonic.

 

I. třídy: Týn se vytáhl na Bavorovice. S favority drží krok Sedlec a Cehnice

sobota, 26. srpna 2017, 23:10ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

AKTUALIZOVÁNO - Krajské třídy měly na pořadu druhé zápasy. V některých skupinách už se začínají klubat hlavní aspiranti postupu. Ve Velešíně nezaváhaly Strakonice, velký obrat předvedl v domácí premiéře další nováček A třídy Sedlec.

 

Ledenice prohrály se Slavií a v poháru končí

čtvrtek, 24. srpna 2017, 13:57ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice vypadli z krajského poháru hned v úvodním zápase. V souboji s SK Slavia České Budějovice prohráli po boji 2:3.

 

Zázraky se dějí. Nově poskládaný Velešín vyhrál derby ve Větřní

čtvrtek, 24. srpna 2017, 10:50ČlánkyI. A třída
 

V létě to s velešínským fotbalem vypadalo všelijak. Po hráčských odchodech dokonce vedení klubu zvažovalo odhlášení z I. A třídy. Zrušeno bylo jen béčko v okresní soutěži a nevděčné role se ujal nový kouč Miroslav Lenčéš.

 

Vimperk zahájil první polovinu sezony porážkou s Vodňany

středa, 23. srpna 2017, 13:21ČlánkyI. A třída
 

Vimperk hostil v první střetnutí podzimní části A skupiny I. A třídy Vodňany. Šumavan byl mírným favoritem, na jeho horké půdě se často nevyhrává, ale Vodňany s trojicí posil David Přibyl, Ondřej Hudák a Luboš Kunc si překvapivě odvezly cenné tři...

 

Na Křemelce úřadovali přihrávající Tomáš Kostka a zakončující Jan Zušťák

středa, 23. srpna 2017, 11:00ČlánkyI. A třída
 

V prvním utkání ve vyšší soutěži přivítali hráči Junioru osmý celek z minulé sezony Lokomotivu ČB. Na úvodní duel se přišlo podívat úctyhodných 230 fanoušků. Strakoničtí se jim odměnili prvním vítězstvím. Domácí trenér Cimrhanzl zařadil do...

 

Na dva bleskové údery Bernartic svinenský nováček neodpověděl

pondělí, 21. srpna 2017, 13:22ČlánkyI. A třída
 

V úvodním kole nového ročníku krajských prvních tříd hostovali Bernartičtí u mužstva, které pro ně bylo velkou neznámou. Tým z Trhových Svinů postoupil výše z B třídy z druhého místa s vítěznými Bavorovicemi. Nečekal je nijak lehký soupeř.

 
Reklama