Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. A třída

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vimperk načal fotbalové jaro s Dolním Dvořištěm. Prim hrála zkušenost

úterý, 26. března 2024, 19:11ČlánkyI. A třída
 

Vimperk – O tomto víkendu začalo v mnoha krajích a okresech napříč Českem fotbalové jaro. Na Šumavu, kde přes týden bylo teplo a slunečno, se o sobotním odpoledni tradičně ochladilo. Po dopoledním dešti přišlo podmračeno, ale bez deště. V Šumavan...

 

I. třídy: Planá snížila náskok Strunkovic, Nemanice ukončily 28zápasové čekání na výhru

pondělí, 25. března 2024, 19:46ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

Jihočeský kraj – Boj o místenku do krajského přeboru dostal nový náboj. Půlmistr Strunkovice přišel v úvodním střetnutí proti třetí Plané o neporazitelnost a odstup od pronásledovatelů se ztenčil na šest resp. sedm bodů. Nemanice v I. B třídě...

 

Kroupova hlavička zajistila Zlaté Koruně výhru nad Kaplicí

neděle, 24. března 2024, 08:00ČlánkyI. A třída
 

Zlatá Koruna – V sobotu před polednem začali jarní odvetné boje pro Zlatou Korunu a Kaplici. Ve vzájemném duelu byli favority domácí. Hrálo se pěknou diváckou návštěvou, i když počasí nebylo zrovna vlídné.

 

Půlmistr ze Strunkovic zaskočil favority a pilně trénuje na soustředění

pátek, 1. března 2024, 20:06ČlánkyI. A třída
 

Soběšice – Vedoucí tým I. A třídy, skupiny A, TJ Blaník Strunkovice nad Blanicí držící devítibodový náskok před nováčkem Zlatou Korunou, ale neponechává nic náhodě a již několikátý týden tvrdě trénuje. V přípravě sehrál s předními celky krajského...

 

Vimperk udolal v přípravném derby Vacov

úterý, 27. února 2024, 12:52ČlánkyI. A třída
 

Prachatice – Vimperští po týdenním náročném začátku přípravy na jaro si na prachatickou umělku pozvali celek Vacova, hrající I. B třídy. Pro oba to bylo první utkání po dlouhé pauze a oba do něho šli z těžké fáze nabírání sil pro jarní část soutěže.

 

Kaplice v závěru smazala náskok Čtyřdvorských

pondělí, 26. února 2024, 15:24ČlánkyI. A třída
 

Hluboká nad Vltavou – V dalším přípravném střetnutí se Kapličtí představili na hlubocké umělce, kde sehráli duel se Čtyřmi Dvory.

 

Smutek u Malého jezu. Zemřel letitý kapitán a klubová legenda František Nedbal

středa, 21. února 2024, 18:43ČlánkyHistorieI. A třída
 

České Budějovice – V pondělí 19. února 2024 zemřel po krátké nemoci František Nedbal. Legendárnímu hráči, který byl u nejúspěšnější éry českobudějovického klubu pod někdejším názvem TJ Koh-i-noor, bylo 83 let.

 
Reklama