Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

FNL

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sedm gólů na Střeleckém ostrově: Fotbalisté Dynama na favorita nestačili

sobota, 8. dubna 2017, 15:50ČlánkyFNLAktuálně
 

Utkání dvou různých poločasů sehrálo českobudějovické Dynamo ve 21. kole Fortuna národní ligy s horkým kandidátem na postup do nejvyšší fotbalové soutěže. Favorizovaná Sigma Olomouc díky výborné produktivitě vedla na jihu Čech po nezáživné...

 

Dynamo podpoří pěstounské rodiny, děti si z utkání s Olomoucí odnesou zážitek i dárky

pátek, 7. dubna 2017, 20:50ČlánkyFNL
 

Fotbalové Dynamo při sobotním utkání s Olomoucí podpoří pěstounské rodiny. Děti se na fotbal podívají zdarma, před začátkem utkání získají zážitek při zavádění hráčů a v poločasové přestávce si pak převezmou dárky, které pozvaným pěstounským...

 

Mise splněna. Táborsko veze z Frýdku tři body

sobota, 1. dubna 2017, 19:01ČlánkyFNLAktuálně
 

Už třetí jarní výhru získal druholigový A tým FC MAS Táborsko. Tentokráte si přivezl tři body ze stadionu Stovky ve Frýdku-Místku. Jihočeši vyhráli 3:1, když ale od 14. minuty prohrávali po brance Byrtuse.

 

Zápas s minimem šancí gól nepřinesl. Dynamo uhrálo v Ústí bod

pátek, 31. března 2017, 22:44ČlánkyFNL
 

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice získali ze hřiště Ústí nad Labem bod za bezbrankovou remízu. Jihočeši sehráli se Severočechy vyrovnanou partii, při které 700 diváků moc fotbalové krásy nevidělo.

 

Táborsko chce zlomit nepříznivou frýdeckou bilanci

pátek, 31. března 2017, 21:39ČlánkyFNL
 

V krátké době už podruhé se A tým FC MAS Táborsko vydá v sobotu 1. dubna na dlouhou cestu k dalšímu mistrovskému zápasu na sever Moravy. Po Třinci tentokráte míří do Frýdku-Místku. Na stadionu Stovky se bude hrát od 16.30 hod.

 

Martin Kučera: Ve Frýdku chceme urvat body

pondělí, 27. března 2017, 17:47RozhovoryFNL
 

Příští týden sedmadvacetiletý záložník FC MAS Táborsko Martin Kučera podal ve vítězném zápase proti Olomouci (hrálo se už 19. března) velmi dobrý výkon a zvýšil tak konkurenci mezi středopolaři. Pracovitý fotbalista se slušnou technikou má, zdá...

 

Táborsko porazilo v přípravě Vlašim 4:2

pátek, 24. března 2017, 19:27ČlánkyFNL
 

Na táborském stadionu Míru odehrál A tým FC MAS Táborsko v pátek přípravný zápas s mužstvem FC Sellier & Bellot Vlašim. Svého nedalekého soupeře ze středních Čech porazil 4:2, když po půlhodině hry bylo skóre 3:0.

 

Daniel Souček z FC MAS Táborsko opět reprezentuje

pátek, 24. března 2017, 11:58ČlánkyFNL
 

Mladý hráč A týmu FC MAS Táborsko Daniel Souček (ročník 1998) aktuálně pobývá na reprezentačním srazu národního týmu U19 ve slovácké metropoli Uherské Hradiště. Čeští junioři tam sehrají tři kvalifikační utkání s Maďarskem, Skotskem a Rakouskem.

 

Gólman Michal Toma: Věřím, že si pohodu udržíme do Frýdku

úterý, 21. března 2017, 07:30RozhovoryFNL
 

To, že Táborsko v nedělním televizním utkání porazilo doma ve druhé fotbalové lize o dva góly favorizovanou Sigmu Olomouc, je také zásluha brankáře Michala Tomy. Co měl zkušený gólman ukrýt ve své náruči, to udělal, dával svým zadákům klid a na...

 
Reklama