Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Táborsko porazilo v přípravě Vlašim 4:2

 
pátek, 24. března 2017, 19:27

Na táborském stadionu Míru odehrál A tým FC MAS Táborsko v pátek přípravný zápas s mužstvem FC Sellier & Bellot Vlašim. Svého nedalekého soupeře ze středních Čech porazil 4:2, když po půlhodině hry bylo skóre 3:0.

„Zápas jsme začali ve velkém stylu, do třiceti minut jsme vstřelili tři pěkné branky po ukázkových kombinacích,“ uvedl trenér Roman Nádvorník. Pak už se zápas víceméně „dohrával“.

V dresu A týmu nastoupil testovaný africký fotbalista Pacome Zouzoua z Pobřeží slonoviny a na sedmnáct minut také naskočil teprve šestnáctiletý odchovanec Leoš Vozihnoj. „Svou premiéru Leoš zvládl, hrál na vlašimského Tusjaka a vedl si velmi dobře,“ poznamenal Roman Nádvorník.

FC MAS Táborsko - FC Sellier & Bellot Vlašim 4:2 (4:1)

Góly: Nešický 2, Džafič a Dordevič - Hadaščok a Tarczal.

Táborsko: Toma – Zavadil, Navrátil (46. Toml), Běloušek, Klusák – Kučera – Džafič (82. Týnavský), Javorek (46. Zouzoa), Nešický, Mrsić (73. Vozihnoj) – Dordević (46. Musiol).

Vlašim: LeGiang - Wiesner, Ngimbi, Štochl, Kadlec - Hrebenyuk, Tarczal, Duga, Janda - Jíra, Hadaščok. Střídali Tusjak a Piško.

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Daniel Pekař