Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Čížová byla po přestávce k nezastavení. Zbraslavi uštědřila „sedmičku“

úterý, 25. července 2017, 12:03ČlánkyČFL
 

Po remíze s FK Králův Dvůr (1:1) byl dalším soupeřem Sokola Čížová v letní přípravě SK Zbraslav. Třetiligový nováček se po poločasovém rozkoukávání rozehrál a převahu vyjádřil sedmi góly.

 

Milevsko vyučovalo Veselí v produktivitě

úterý, 25. července 2017, 09:22ČlánkyKrajský přeborI. A třída
 

Fotbalisté veselské Lokomotivy změřili síly v přípravě s přeborovým Milevskem. V sobotu 29. července pořádají 9. ročník turnaje O pohár města Veselí nad Lužnicí.

 

Memoriál Jaroslava Zemana a Aloise Vacka patřil domácí Lomnici

pondělí, 24. července 2017, 21:29ČlánkyI. B třídaTurnaje
 

43. ročník Memoriálu Jaroslava Zemana a Aloise Vacka se uskutečnil za slunného počasí v sobotu 22. června na hřišti TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí a za účasti mužstev oblastní I. B třídy.

 

V oslabených sestavách se rozešly Nemanice s Kaplicí smírně

pondělí, 24. července 2017, 14:06ČlánkyI. A třídaI. B třída
 

V pátek v podvečer bylo na programu přípravné utkání mezi účastníkem I. A třídy, který hostil tým z I. B třídy. Jmenovitě Nemanice (s novým trenérem Miroslavem Koláčkem) na svém hřišti přivítaly Kaplici. Obě mužstva byla z různých důvodů hodně...

 

Turnaj o pohár města Planá nad Lužnicí ovládl moravský Spartak Hluk

pondělí, 24. července 2017, 08:16ČlánkyI. A třídaTurnaje
 

TJ Sokol Planá n/L. a město Planá n/L. uspořádaly VI. ročník turnaje "O pohár města Planá nad Lužnicí", jehož se dále zúčastnily TJ Spartak Hluk, SK Planá a FK Meteor Tábor. Domácí jedenáctka prohrála ve finále těsně s Hlukem, který se letos po...

 

Táborsko přešlo přes Sedlčany hladce 5:0

neděle, 23. července 2017, 23:48ČlánkyFNL
 

První soutěžní zápas nové sezony skončil pro nově tvořený celek druholigového Táborska vysokým vítězstvím. Na hřišti ve Vysokém Chlumci zvládl 1. kolo MOL Cupu s domácím Tatranem Sedlčany, jemuž uštědřil nepopulárního „bůra“.

 

Hattrick Jana Kollera při vacovském Fotbalohraní

neděle, 23. července 2017, 22:04ČlánkyI. A třída
 

Hattrick Jana Kollera, skvělé výkony Matěje Rupperta s Vojtou Dykem, přesné přihrávky Míry Bosáka, plné tribuny, a hlavně finanční dar na dobrou věc. Tak vypadalo čtvrté vacovské Fotbalohraní.

 

Bývalí dorostenci Vlachova Březí si pozvali starou gardu Slavie Praha

neděle, 23. července 2017, 14:02ČlánkyI. B třída
 

Někdejší tým dorostu „Kozlíků“ zavzpomínal na svou éru z nedávných let. Za soupeře si vybral legendy pražské Slavie a před početnou návštěvou se všichni bavili fotbalem.

 

Z prvenství na turnaji v Ševětíně se těšilo mužstvo Petra Novotného

neděle, 23. července 2017, 12:45ČlánkyI. A třídaTurnaje
 

SK Ševětín ve spolupráci s Městysem Ševětín uspořádal v sobotu tradiční Memoriál Václava Novotného a Jaroslava Šikla. Na turnaj pozval týmy FK Nová Ves – Brloh (I. B třída), SK Čtyři Dvory (I. A třída), výběr Petra Novotného a domácí SK Ševětín...

 

FOTO: Malšany v poháru vyučoval v zakončení Turek

sobota, 22. července 2017, 22:31ČlánkyDivize AAktuálně
 

Výsledek prvního kola MOL Cupu vypadá pro malšany hrozivě, ale při troše štěstí mohl vypadat zcela jinak. Třikrát trefili brankovou konstrukci, dvakrát tyč a jednou břevno, a nebýt toho odešli se vztyčenou hlavou. Takto museli skousnout vysokou...

 
Reklama